Kod Lune Đogani i dalje veselje! „Da mi je neko rekao da nekog možeš da voliš više od sebe" (FOTO)

15.06.2022

18:48

0

Pevačicina naslednica je i zvanično napunila godinu dana, pa porodica i te kako ima povoda za slavlje

Kod Lune Đogani i dalje veselje! „Da mi je neko rekao da nekog možeš da voliš više od sebe" (FOTO)
amigi_07072020_0051 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Luna Đogani i Marko Miljković su pre nekoliko dana organizovali gala proslavu Mijinog prvog rođendana ujednom prestoničkom lokalu. Posle krštenja mezimice, zajedno su sa prijateljima i članovima porodice nazdravljali i veselili se.

Đoganijeva se, inače, porodila 15. juna 2021, pa je zato tek pošto je Mija i zvanično napunila 1. godinu - rešila da emotvnom porukom na Instagramu da znak da se slavlje samo nastavlja.

- Da mi je neko rekao pre toga da možeš da voliš nekoga više od sebe, da može da te boli svaka kost dok gledaš svoje malo biće koje si ti stvorio... Ne postoji reč, niti slika, niti način da opišem moja osećanja, emocije i sreću koju si mi donela - počela je ona, pa dodala:

- Došla si baš kad je trebalo, spasila si me i pokazala mi sta je zapravo svrha života! Hvala ti što si izabrala da ja budem tvoja mama, jer je to najveće zadovoljstvo koje je Bog mogao da mi pruži. Srećan 1. rođendan lepotice, živote, anđele... Neka te Bog čuva - zaključila je ona uz mali niz Mijinih fotografija.

Baka Anabela i deda Gagi gotov osu se utrkivali na pomenutoj društvenoj mreži - ko će bolju čestitku da uputi devojčici, koja po svemu sudeći obožava da provodi vreme i sa njima. Anabela je objavila u okviru svojih „storija" kako njih dve igraju zajedno, dok je Gagi poručio kako je voli najviše na svetu uz jednu od starijih fotografija.

Kako su se Luna i Marko s najmilijima proveli na veselju posle Mijinog krštenja, a povodom njenog prvog rođendana, možete pogledati na OVOM linku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike