Fotografija stara 10 godina: Karleuša podelila uspomenu sa Marinom Tucaković, pa pomenula njenog sina (FOTO)

18.06.2022

15:21

0

Ne krije koliko joj nedostaje, a ovo uspomenu će čuvati do kraja života

Fotografija stara 10 godina: Karleuša podelila uspomenu sa Marinom Tucaković, pa pomenula njenog sina (FOTO)
jelena karleuša - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra prošle godine, a vest o njenoj smrti pogodila je kako njene najbliže, prijatelje i one sa kojima je sarađivala, tako i one koji su voleli pesme koje je napisala. 

Jedna od onih koja je bila veoma bliska sa njom bila je i Jelena Karleuša, koja je danas podelila njihovu zajedničku fotografiju koja je nastala pre 10 godina.

ATAImages/ A.A.
 

- Slika je nastala 28. februara 2012. U tom momentu Marina završava rad na mom albumu "Diva", poslednjem koji sam do sada snimila. Iako sudbina nije dala da se zajedno sa mnom raduje izlasku mog novog albuma, 10 godina kasnije, imam tu sreću da njeno ime stoji ispod jedne predivne balade na albumu - napisala je Jelena i nastavila:

- Njeno ime nastavlja da živi i kroz njenog sina koji je potpisan ispod nekoliko novih pesama. Bila bi izuzetno ponosna na Laću, na mene... Kao što sam sigurna da bi i moja majka bila najponosnija.

Printscreen Instagram/karleusastar
 

Podsetimo, Jelena i Marina su sarađivale dugi niz godina, a ona nije skrivala da ju je njen odlazak pogodio gotovo skoro isto kao kada joj je preminula majka Divna. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike