Isplivao novi uznemirujući snimak preminule Kike: Rane na zglobovima su upućivale na najgore? (VIDEO)

21.02.2022

12:54

0

U videu je gejmerka govorila o tome da joj je muka od ljubavi i da joj treba odmor od svega

Isplivao novi uznemirujući snimak preminule Kike: Rane na zglobovima su upućivale na najgore? (VIDEO)
Kristina Kika Đukić - Copyright Printcreen/trovo.live

Jutjuberka Kristina Kika Đukić tragično je preminula u stanu u Beogradu u noći između 8 i 9. decembra. Spekulacije o njenoj smrti preplavile su domaću javnost, a u prvi mah se govorilo da je izvršila samoubistvo.

Printscreen Instagram/kikax3
 

Međutim, na društvenim mrežama je sada isplivao snimak na kom Kika razgovara sa svojim fanovima, a koji je objavljen mesec i po dana pre njene smrti. 

Ono što je mnoge uznemirilo jeste što se na njenim zglobovima, na ovom snimku, direktno ispod šaka na obe ruke, vide rane.

Printcreen/trovo.live
 

Na pitanje kada će pokrenuti novi ljubavni život, Kikin odgovor je takođe bio zabrinjavajući.

Kako se može čuti u snimku, jutjuberka je i tada imala veoma negativan pogled na sve oko sebe, te govorila da joj nije dobro i da joj je potreban odmor od svega.

- Brate, znaš da mi je muka više ljubavi, želim samo da odmorim jer je*eno mi nije dobro. Al' znaš ono kad mi stvarno nije dobro, treba mi samo odmor od svega. Ne mogu više, ako me razumeš. Znači, muka mi je - govorila je u snimku Kika.

Snimak pogledajte OVDE.

Kontaktirali smo i Kikinu drugaricu, koja nije želela da se njeno ime spominje u tekstu. Kako je rekla za 24sedam, moralo bi da se utvrdi šta je u pitanju, odnosno da li je reč o montiranom snimku.

Kika je sahranjena šest dana posle smrti, 14. decembra, u prisustvu porodice i prijatelja. Zbog spekulacija o tome da je izvršila samoubistvo, nagađalo se i da li će biti ispoštovani pravoslavni običaji na sahrani.

Na kraju je to ipak učinjeno, a mlada jutjuberka je sahranjena u belom kovčegu.

Njena porodica je, posle sahrane, saopštila da će se javno oglasiti kada budu dobili toksikološki nalaz iz kog će se verovatno tačno znati šta je tačan uzrok smrti. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike