Hteli su da daju 9 kamila za mene: Milica Todorović ispričala šta joj se desilo u Egiptu, poredili su je sa svetskom zvezdom

23.06.2022

17:14

2

Pevačica je nasmejala sve svojom izjavom

Hteli su da daju 9 kamila za mene: Milica Todorović ispričala šta joj se desilo u Egiptu, poredili su je sa svetskom zvezdom
Milica Todorović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Milica Todorović je nedavno odmarala u Egiptu, gde je uživala i napunila baterije za predstojeće nastupe. Međutim, ovo nije bio prvi put da je tamo letovala.

Ona se prisetila šta se desilo 2009. godine, kada je u Egiptu bila sa tadašnjim dečkom Radetom Kovačevićem.

- Svi su me zvali Šakira, to im je egzotika što sam plava. Radetu su rekli da hoće da mu daju 9 kamila za mene, rekla sam da imam sestru, pa nek' daju za nju - otkrila je Todorovićeva u "Premijeri".

ATAImages/ A.A.
Milica Todorović

Ona se osvrnula i na smešnu situaciju, kada ju je nedavno budio kolega Goran Karan.

- Bila sam jako umorna, međutim, gospodin Goran Karan ustaje jako rano, nisam imala pojma da je stigao. Oko osam ujutru čujem neko peva, peva li peva i ja kažem: 'Ko sad peva da ga ubijem'. Silazim dole, a on kaže: 'Vreme je bilo da siđeš dole, da popijemo kafu'. Pevao mi je neku serenadu - ispričala je Milica, pa dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Todorović

- Uzeo je gitaru i kao 'ajde odmah da pevamo... A ja sanjiva, naduvena, reko 'ajde snimaj. Moju omiljenu njegovu pesmu 'Ostani' smo otpevali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike