Milica Pavlović otpratila Todorovićevu sa Instagrama, a onda su imale razgovor: Izvinila mi se

22.06.2022

17:59

0

Todorovićeva kaže da su uspele da reše nesporazum

Milica Pavlović otpratila Todorovićevu sa Instagrama, a onda su imale razgovor: Izvinila mi se
steva_frizer_07102021_0106 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović je rešila da prekine svaki kontakt sa kolegama sa estrade koji je nisu podržali zbog drame koja je nastala zbog pesme „Provereno”, koju je snimila Pavlovićeva, a čiju demu verziju, sa izmenjenim tekstom peva Ana Nikolić

Prvi korak koji je napravila, jeste taj što ih je sve otpratila sa Instagrama, a u tom nizu pevačica našla se i Milica Todorović koja je poželela da reši ovaj nesporazum. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Pavlović, Ana Nikolić

 

Naime, Todorovićeva je pozvala svoju koleginicu, a sada su uredno prijatelji na pomenutoj socijalnoj platformi. 

- Zaista ne pratim da li me je neko otpratio ili zapratio, jer toliko ljudi ima na Instagramu da prosto ne ulazim na nečije profile da vidim da li su me otpratili. Međutim, kad je ona rekla našem zajedničkom menadžeru da je nešto ljuta na nas kolege što nismo podržali pesmu i da je sve nas otpratila, posle toga smo se čule i sve je okej - rekla je Milica za Informer, a onda je otkrila detalje razgovora sa Pavlovićevom:

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Todorović

 

- Rekla mi je „Izvini, nisam znala da si me podržala, sad ću da te zapratim opet”. Koliko sam uspela da ispratim Milica je tu pesmu snimila za svoj album, a druga koleginica je izašla sa tom istom pesmom i neke reči izmenjala, pa je predstavlja kao svoju. Razumem Milicu koja se istresirala, žena je kupila pesmu i to je njena pesma - rekla je Milica Todorović.

Podsetimo, nekoliko dana pošto je Milica Pavlović objavila pesmu „Provereno” na svom novom albumu, u javnosti je isplivao demo snimak iste numere, ali u izvođenju Ane Nikolić. Iako su autor pesme i Pavlovićeva istakli da pesma nije Anina, te da ju je Pavlovićeva uredno platila, Nikolićeva je bez ustručavanja, pesmu u izmenjenoj verziji pevala na sdvom nastupu. 

Milica je sprema da ode i korak dalje i tuži koleginicu, a ona joj je na to poručila: „Vidimo se na sudu!”

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike