Sve je vrlo čudno! Miša Grof sumnja u dokaze o smrti svog sina, progovorio i o ženi koju je zatekao u stanu

16.06.2022

11:22

0

Viktor Ristović kaže da iako u nalazima piše da je imao skoro 3 promila alkohola u krvi, njemu je fizioterapeutkinja rekla da je Vidoje popio samo čašicu žestine

Sve je vrlo čudno! Miša Grof sumnja u dokaze o smrti svog sina, progovorio i o ženi koju je zatekao u stanu
Misa Grof - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Danas se navršilo tužnih 40 dana od smrti Vidoja Ristovića, istoričara umetnosti i supruga voditeljke Nikoline Pišek

Vidojeva porodica je ostala zatečena njegovom iznenadnom smrću, a njegov otac Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof i dalje sumnja u uzrok smrti svog sina. 

- Svi znaju da je umro od srca, svi objavljuju... A on nije imao problema sa srcem - rekao je Miša Grof i progovorio o ženi koja je bila sa Vidojem u trenutku njegove smrti:

 

- Ta dama fizioterapeut mi je rekla da je on popio samo čašicu votke. Bio sam u tom stanu, pričao sam sa tom osobom. Tu ženu koja je na fotografijama u novinama ja nisam video u stanu. Primio sam poziv od te žene, a tamo je već bilo desetak policajaca. Hitnu pomoć nisam video, doktore nisam video, sve je vrlo čudno - rekao je Vidojev otac za Pink.rs. 

Podsetimo, Vidoje je preminuo 8. maja, nešto posle ponoći, a kako je nedavno objavljeno, uzrok smrti je zapaljenje srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla. Komisijsko veštačenje obavila su tri veštaka, lekara specijalista sudske medicine.

ATAImages/Amir Hamzagić
Nikolina Pišek, Miša Grof

Hemijsko-toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2.83 promila alkohola u krvi, što Miša Grof navodi kao veoma čudno, s obzirom na to da mu je fizioterapeutkinja rekla da je popio samo čašicu žestine.

Takođe je utvrđeno da je konzumirao lekove iz grupe sedativa, a koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla da izazove smrt. Takođe, analizama nije detektovano prisustvo opojnih droga i drugih nedozvoljenih psihoaktivnih supstanci.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike