Sanja Vučić o skandalu koji drma estradu, ali i emotivnom statusu: Otkrila da li je u vezi sa vaterpolistom

20.06.2022

19:49

0

Uraganka nije želela da podrži ni jednu ni drugu koleginicu

Sanja Vučić o skandalu koji drma estradu, ali i emotivnom statusu: Otkrila da li je u vezi sa vaterpolistom
Sanja VUčić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Sanja Vučić, jedna od atraktivnih članica grupe „Hurricane“, večeras je došla na promociju albuma koleginice Nadice Ademov

Sa predstavnicima medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam Sanja je otkrila šta misli o skandalu zbog pesme „Provereno“, kako teku pripreme za letnju turneju, da li su dobre zarade na nastupima kao se piše, ali i kakav je njen emotivan status. 

Antonio Ahel/ATAImages
Sanja Vučić

 

Kako se uskoro članice grupe „Hurricane“ rastaju, neminovno pitanje je bilo da li Sanja razmišlja o solo karijeri.

- Još uvek ne razmišljam u tom pravcu. Fokusirana sam na letnju turneju. Ja i dalje nastavljam da se bavim autorskim radom - kaže Vučićeva koja se osvrnula na skandal između Milice Pavlović i Ane Nikolić koji se tiče se pesme „Provereno“:

- Ono što ja zasigurno mogu reći jeste da je pesma onoga ko je pesmu platio. Meni se takve stvari nisu dešavale, jer smo mi sa bendom, pravili naše pesme, jer ja van tog benda nisam radila ništa. Ne mogu sada da se stavim u njene cipele. Ne bih da se laički izrazim, ali zeznuto je, nije prijatno. Milica treba da radi onako kako se ona oseća - kazala je Sanja, ne želeći da staje ni na čiju stranu.

Antonio Ahel/ATAImages
Sanja Vučić

 

Postojale su spekulacije da su se Uraganke oparile na nedavno odrađenoj tezgi i da su zaradile 30.000 evra, ali pevačica kaže da je to daleko od istine. 

- Zaista nije tako, ta suma nema veze sa životom. Nije bilo bakšiša - kazala je Vučićeva kratko.

Sanju već duže vreme povezuju sa crnogorskim manekenom i olimpijcem Boškom Radulovićem, a ona ipak kaže da su samo prijatelji.

- Boško je moj drug. On je predivan momak. Laska mi što me povezuju sa njim. Moj trenutni emotivni status je singl. On se dečko nikada nije bavio medijima, jeste džentlmenski to što nije želeo da komentariše - ispričala je Sanja. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike