Dženifer Lav Hjuit ni 10 godina kasnije ne može da se pomiri sa gubitkom: Rane su otvorene, ali znam da je sa mnom uvek

22.06.2022

05:45

0

Glumica je u objavi na društvenoj mreži opisala koliko joj nedostaje najvažnija osoba u njenom životu

Dženifer Lav Hjuit ni 10 godina kasnije ne može da se pomiri sa gubitkom: Rane su otvorene, ali znam da je sa mnom uvek
Copyright Dženifer Lav Hjuit Profimedia

Dženifer Lav Hjuit obeležava 10 godina od velike životne tragedije. Naime, ona je 2012. godine ostala bez majke, koja je preminula u 67. godini od kancera.

U znak sećanja na nju, glumica je posvetila majci poruku na društvenoj mreži Instagram, u kojoj joj se obratila sa "najbolji prijatelju".

- Neko mi je rekao, kada sam izgubila majku, da će prva godina biti nemoguća. Kako budu prolazile, izgradiću snagu, a kad prođe prva decenija, rane će se ponovo otvoriti. Zato što će mi biti suludo da sam toliko dugo bez nje. U pravu su. Veoma sam ranjiva - napisala je ona, pa nastavila:

- Nikad neću zaboraviti to što nisam mogla da se oprostim od tebe. Nikad neću zaboraviti kako ulazim u tvoju kuću, nadajući se da ćeš se samo odnekud pojaviti, iza ugla. Nikad neću zaboraviti kako sam se dan kasnije probudila, moleći se da je sve bio samo loš san.

Kako je dalje napisala, volela bi da sve kroz šta je prošla nije bilo tako bolno.

- Mnogo puta sam je slučajno pozvala da joj ispričam bilo dobro ili loše što mi se desilo, zaboravljajući da mi se neće javiti. Ponosna sam na to kako sam podnela tugu. Volela bih samo da nije toliko bolelo - piše glumica i nastavlja:

- Danas ću je slaviti jer znam da mi je pomogla da izgradim svoju porodicu. Moja neverovatna deca i muž mi pomažu svakog dana da gradimo našu zajednicu. Ona je znala da je to sve što sam želela. I znam da je sa nama, uvek. Danas ću jesti i piti ono što je ona volela. Gledaću sa decom njene fotografije i avanture i biću zahvalna što je bila moja barem neko vreme. Volim te, mama. Uvek i zauvek.

Glumica je imala 33 godine kada joj je majka preminula. U to vreme je njen PR izdao zvanično saopštenje - "Porodica žali gubitak. Ona je bila anđeo svima koji su je znali i svi su zahvalni što je sada na boljem mestu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike