Neočekivano priznanje Dženifer Lav Hjuit: Toliko smo popile da sam mislila da sam ubila nacionalno blago - Beti Vajt!

20.02.2021

07:31 >> 23:02

0

Zvezda ostvarenja Znam šta ste radili prošlog leta i Šapat duhova prisetila se ludog provoda sa starijom koleginicom, koja je ove godine napunila 99 godina

Neočekivano priznanje Dženifer Lav Hjuit: Toliko smo popile da sam mislila da sam ubila nacionalno blago - Beti Vajt!
Copyright Dženifer Lav Hjuit Profimedia

Glumica Dženifer Lav Hjuit nedavno je u šouu koji vodi njena koleginica Dru Barimor otkrila detalje prijateljstva sa Beti Vajt, s kojom s vremena na vreme voli da uživa uz društvene igre, gumene bombone i koju čašicu votke. Njih dve se, otkriva, toliko ludo provode zajedno da su jednom i te kako preterale – toliko da se Dženifer iplašila da će „ubiti nacionalno blago, Beti Vajt”.

Inače, Dženifer Lav Hjuit danas, 21. februara, proslavlja 42. rođendan. Još od malih nogu je pred kamerama, a pored velikog uspeha u glumačkom svetu, izgradila je i zavidnu muzičku karijeru. Nekoliko puta bila je na listi najlepših žena. Udala se 2013, pa u braku dobila dvoje dece. Posle obe trudnoće, bila je na meti kritika zbog kilaže, ali nije dozvoljavala da joj to utiče na samopouzdanje. Uvek bi isticala da je ponosna, jer je „u toj koži” rodila dvoje zdrave dece, sa kojima se trudi da privodi i više ngo dovoljno vremena. Prema njenim rečima – zdravlje i sreća daleko su bitniji nego „ulazak” u uske pantalone.

– Pica i votka su njeni (Beti Vajt) favoriti. Voli i hit-dog, vara kad igra „Scrabble”… Ali, ona je Beti Vajt, pa je, naravno, puštam – pričala je Dženifer.

– Jednom smo napolju toliko napile da sam, kada se odgegala do žbuna, pomislila: „Bože, ubiću nacionalno blago, Beti Vajt!” – nasmejala se glumica.

Dženifer Lav Hjuit Profimedia

– Takođe, voli da „završi veče” uz gumene bombone. Ona je bukvalno kao iz snova i više od toga. Obožavam je – ispričala je.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike