Da mi je ova pamet bila! Dženifer Lav Hjuit tako nešto danas ne bi dozvolila: Sav moj trud je tada pao u vodu!

03.04.2021

19:06 >> 18:42

0

Osvrnuvši se na ulogu u Klopiki za muškarce, objasnila je koliko joj je u stvari bilo neprijatno da odgovara na pitanja o svom telu i izgledu uopšte, umesto

Da mi je ova pamet bila! Dženifer Lav Hjuit tako nešto danas ne bi dozvolila: Sav moj trud je tada pao u vodu!
Copyright Dženifer Lav Hjuit Profimedia

Dženifer Lav Hjuit prisetila se svoje uloge u „Klopki za muškarce” iz 2001. godine, te brojnih intervjua o njenom telu i izgledu, umesto o roli i radu na filmu. Ona je samo još jedna u nizu poznatih žena kojima nimalo nije prijatno da se sete naslova koji su u određeno vreme kolali, jer u trenutku kada su nastajali – nisu imale drugog izbora, osim da ih u medijima uopšte nema. Pre dve decenije, naime, kritičari i tamošnji mediji su, kaže, bili fascinirani njenom zavidnom linijom i izgledom kojim je i te kako plenila tokom čitavog ostvarenja. Međutim, pitanja koja su joj kasnije postavljana sada su „gorkog ukusa”, priznaje ona u razgovoru za „Vulture”.

– Bože, koliko bih volela da mi je ova pamet bila! Volela bih da sam tada shvatala, kao što je to sada slučaj, koliko je zapravo neprijatnih pitanja „ispaljeno” na mene. Možda bih pronašla način kako da se odbranim, izborim za bolje ili da, jednostavno, ne odgovorim na postavljeno rućno pitanje – počela je ona.

Pročitajte još:

Kako je dalje iznela za javnost, njeno telo i priče o istom dugo su zatim bile sve što ju je „vodilo dalje” kroz posao.

– Uvek bi me prvo pitali nešto vezano za moj izgled, a tek onda konstatovali kako sam negde pokazala i talenat. Nije mi to bilo jasno. Jer, izgledam kako izgledam, a bavim se čime se bavim, treba voditi računa o prioritetima, valjda. Kad god bih imala intervju, dobro bih se spremala za to, znajući da će bar 20 pitanja od 40 biti o mojim grudima, telu uopšte, izgledu. Pa kad to „pregrmim”, možda i samo možda će mi dozvoliti da još o nečemu popričam.

Glumica je, takođe, dugo verovala da to i nije problem – jer zašto bi je pitali tako nešto da jeste?

– Iz nekog razloga, moj mozak je funkcionisao po principu – okej, čujem šta me pitaju, razumem i ne bi me to pitali da nije okej.

Razočaranje posle raznih natpisa, pak, nije izostalo.

– Bilo mi je baš teško, jer sam se uvek trudila da dam sve od sebe za neku ulogu, vredno sam radila i gradila svoju glumačku karijeru, da bi se na kraju sve svelo na to… Svojevremeno sam žudela za trenutak kada će moja gluma da izađe iz senke i bude toliko dobra, da ću pričati o tome, a ne komentarisati svoj izgled – zaključila je ona.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike