"Epski momenat" u Zvezdama Granda: Ceca đuskala uz Karleušinu pesmu! (FOTO/VIDEO)

05.06.2022

08:03

0

Ovo stvarno niko nije očekivao, a Ražnatovićka je odmah opravdala sebe

"Epski momenat" u Zvezdama Granda: Ceca đuskala uz Karleušinu pesmu! (FOTO/VIDEO)
Screenshot_1 - Copyright 24sedam/M.M./ATAImages

Ceca Ražnatović zamenila je Jelenu Karleušu kao član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a poznato je da su njih dve godinama u javnom sukobu!

Međutim, gde je pesma, tu se sve zaboravi. Protekle večeri je u takmičenju nastupila, između ostalih, Ivana Dimkovski, koja je izvela Jeleninu pesmu "Ide maca oko tebe". I ništa tu ne bi bilo čudno da na ovaj čuveni Karleušin hit nije zaigrala čak i Ceca!

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kada je Ivana počela da peva žiri je bio skeptičan, no kako je numera odmicala takmičarka je pokazala da odlično vlada scenom, gde je imala performans sa kolegom Ivanom Simićem.

Dok je njen mentor Đorđe David sve pomno paratio stojeći, Marija je ustala signalizirajući takmičarki da sluša sebe, dok je Ceca nepomično gledala. U toku refrena, Ražnatovićeva je ustala, pa je sa Marijom đuskala do kraja pesme.

Dok je Marija komentarisala nastup takmičarke našalila se da u Zvezdama Granda dogodio, kako je rekla, epski momenat.

- Druga pesma, osim što smo Ceca i ja konačno đuskale uz Karlinu pesmu, ovo je bio jedan "epic moment", na tome vam hvala, ta pesma je, draga Ivana, bila pakao (smeh) - rekla je Šerifovićeva.

- Da, ja sam đuskala, zato je devojka i bila falš u toj pesmi! Šalu na stranu. Ceca igra uz sve pesme, ne gledam to tako - rekla je Ražnatovićeva.

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku od 1:01:00.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike