Marinu Tadić napadaju zato što krije muža, ona žestoko odgovara: Što mora Zora iz Leskovca da zna šta mi radimo?!

21.06.2022

14:28

1

Pevačicu nervira što joj ljudi zadiru u privatan život

Marinu Tadić napadaju zato što krije muža, ona žestoko odgovara: Što mora Zora iz Leskovca da zna šta mi radimo?!
ATAImages/ Antonio Ahel

Marina Tadić svoj privatan život krije od očiju javnosti, pa tako nikada ne eksponira ni supruga ni dete. Oni se ne pojavljuju zajedno na javnim događajima, a ni na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije sa njima.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marina Tadić

Razlog je veoma jednostavan - pevačica želi da svoju oazu mira sačuva za sebe. Ipak, neretko se susreće sa komentarima javnosti koji joj baš i ne prijaju.

- Ja ne živim za Instagram, moj život je moj život, karijera je nešto sasvim drugo i nema potrebe mešati te dve stvari, jer čovek nije iz ovog posla, da je iz ovog posla to bi bilo sasvim prirodno i normalno da se mi sad slikamo, ali on se bavi sasvim drugim poslom. Ja lično mislim d imam pravo na svoju privatnost - rekla je Marina u emisiji "Grand magazin" i dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Marina Tadić

- Oni meni kažu ja krijem, pa ne krijemo se mi, ja živim normalan život samo što ja to ne predstavljam na Instagramu svaki sekund, da ja pokažem ljudima da smo mi srećni, meni to nije potrebno. Meni je potrebno da, kada smo zajedno, da mi imamo našu sreću i našu oazu, on, ja i naše dete, a sad zašto bi to morala Zora iz Leskovca da to zna. Ona treba da zna da li sam se ja ošišala, da li izgledam super i da li mi je izašla nova pesma, to što se tiče moje karijere, a što se tiče mog privatnog života tako je bilo od početka, tako će biti dok god budem na toj javnoj sceni.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti