Zbog novog biznisa je do guše u dugovima! Marina Tadić mora da peva u svom restoranu za doček!

21.12.2021

19:55

0

Pevačica se povukla sa muzičke scene kako bi se posvetila porodici i ugostiteljstvu, ali se ipak predomislila. Ona je istakla da je u kreditu još uvek

Zbog novog biznisa je do guše u dugovima! Marina Tadić mora da peva u svom restoranu za doček!
Marina Tadić - Copyright ATAImages/ Mateja Stanisavljević

Pevačica Marina Tadić je pre dve godine na svet donela ćerkicu Veru zbog koje je poželela da se povuče iz javnosti u potpunosti i posveti se porodici, ali joj, kako kaže, to nije pošlo za rukom, te se laganim korakom vraća na scenu. 

U intervjuu za 24sedam Marina otkriva sve o privatnom životu, braku, ćerkici, ali i o biznisu koji je pokrenula ove godine zbog kog je u dugovima. Takođe, kako je objavila na starnici svog lokala, ona će za doček Nove godine pevati u sopstvenom restoranu, čime će verovatno pomoći biznis kojim se bavi.

- Vodim miran život, nikad kod mene nije bilo skokova, izleta, ali nemam ni potrebe za takvim  životom. Kad imate dete, onda ste vezani za porodicu. Ali evo, lagano se vraćam na scenu, imala sam nastup posle tri godine i shvatila sam da ja bez muzike ne mogu i da se neću povući do kraja, kako sam mislila - ispričala je Tadićeva i dodala da je zadovoljna bez obzira na finansijske teškoće.

 

 

-  Zaista sam se trudila da ne propustim te najlepše trenutke sa ćerkom, kad ona progovori, prohoda, kad pravi neke slatke stvari. Prva godina je lagano prošla jer je bila korona i sve je stalo, a u drugoj sam već započela novi biznis. Uspela sam da u ovoj godini proživim lepe trenutke sa njom, ali i da dignem drugi posao na noge i vratim se svom prvobitnom zanimanju. Ne mogu da kažem da je ovo bila loša godina, jer kad podvučem crtu, jako sam srećna što sam uspela da završim mnogo toga - priča nam Marina i podvlači da je najlepše trenutke, osim uz naslednicu, provela i uz supruga koji joj je velika podrška u životu: 

Antonio Ahel/ATAImages
 

-  Progovorila je već sa šest, sedam meseci, počela je tada već da priča "mam", a ubrzo potom i mama. Normalno je što je to prvo izgovorila, jer sam ja sa njom 24 sata. Odmah potom je pričala tata, baba, deda. Evo, sad već sklapa rečenice. U prvoj godini smo prohodale i propričale, a u drugoj smo sve to uobličile i uživamo. Kad god ja moram nešto drugo da radim, muž je tu da uskoči, imam njegovu pomoć i podršku, baš je pravi tata, ništa bolje ne bih mogla ni da poželim. Super je i tata i muž. 

Na trenutak pevačica se osvrnula i na novi biznis, tačnije ugostiteljstvo, koji je pokrenula ove godine, a o čemu je prvi pisao 24sedam. Priznala je i da još uvek otplaćuje kredit zbog istog. 

 

 

- Bez preterivanja, sav novac sam uložila u novi posao. Još sam u kreditu, koji još uvek otplaćujem i ko zna do kada ću. Ali ne žalim, mislim da sam uložila u pravu stvar. Već imamo zakazane proslave i slavlja za narednu godinu, ljudi su prepoznali čari prirode. Nikada nisam govorila o novcu i ne želim da kažem koliko sam uložila, važno je da je to nešto što će meni u budućnosti donositi ne samo zaradu, već i zadovoljstvo. Hotel se nalazi ispod Avale, okolo je šuma, baš je lepa priča. Život me je odveo do te destinacije i postavila tu priču. Nadam se da će to u budućnosti biti prepoznatljiv brend - istakla je ona, a zatim progovorila o suprugu.

Marina Tadić, Foto: A.A./ ATAImages
 

- Bili smo prijatelji, družili smo se godinama. Moja priča je da se ljubav rađa iz drugarstva i da tako jedino i opstane. Morate imati podlogu, znati sve o svom čoveku, a i on o vama. Kad god uđete u nešto veliko i snivate neke snove sa osobom koju ne poznajete dovoljno, onda se sve raspriši. Strast jeste lepa, ali u njoj možete da izgorite, a ljubav - to je viši nivo, gde postoji poštovanje, tolerancija. Važno je da imate svoju slobodu - smatra Marina. U susret praznicima, ona je ispričala da je shvatila da je najzadovoljnija kad ima posla.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Najgora Nova godina mi bude kad ne radim i uvek je bilo u vezi sa poslom. Čim radim, to je super, a najbolja godina u životu mi je bila 2019. na 2020. jer sam tada dobila dete. To je poklon koji svi mogu poželeti, tako da će to biti zauvek moja najbolja godina dok ne dođe drugo dete - priča Marina, a na pitanje da li nam je time nagovestila da je u planu proširenje porodice, ona kaže: 

- Nisam nagovestila ništa, ne razmišljam o tome. Kad dođe, dobrodošlo je - završava Tadićeva razgovor za 24sedam.

Podsetimo, Marina je otvorila u julu otvorila restoran kod Avale, te izjavila još tada da je bakrotirala.

– Zbog te kuće sam bankrotirala! U svakom poslu je tako, prvo daš pare, pa se nadaš da će ti se vratiti, a ja sam dala sve što sam imala - rekla je pevačica tada i dodala da na imanju ima bazen, jezero, šumu…

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike