Sve tuče poznatih: Šokirali su naciju svojim ponašanjem, nisu se libili da koriste pesnice (FOTO/VIDEO)

24.08.2021

18:45 >> 20:48

0

Nakon burnog skandala Gage Antonojevića i Dragana Bjelogrlića, istraživali smo koje su to još poznate ličnosti nasrnule jedni na druge

Sve tuče poznatih: Šokirali su naciju svojim ponašanjem, nisu se libili da koriste pesnice (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Domaća javnost od juče ne prestaje da bruji o skandalu koji se dogodio u ponedeljak ujutru u jednom hotelu u Nišu, kada je glumac i producent Dragan Bjelogrlić fizički nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića. Bjelogrlić je priveden, određen mu je pritvor, a danas je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, nakon čega pušten da se brani sa slobode. On je izjavio da mu je “žao što je naseo na provokacije” i što je ovo “bacilo senku na dva bitna događaja” koja su bila u ovom gradu. Kao što je poznato, Antonijević i Bjelogrlić nisu u dobrim odnosima već godinama, a reditelj filma “Dara iz Jasenovca” optužio je glumca da mu je početkom 2016. nudio mito da podrži film „Jesen samuraja” na konkursu Filmskog centra Srbije. On je objavio i navodnu prepisku sa Bjelogrlićem iz te godine u kojoj se govori o tome, a što je glumac negirao tvrdeći da je prepiska lažirana.

Dragan Bjelogrlić, Predrag Gaga Antonijević, 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

pročitajte još

Ovaj sukob izazvao je lavinu komentara u javnosti, a 24sedam istraživao je koje su to još tuče poznatih obeležile javnu scenu.

Mina Kostić i Indira Aradinović Indi

Svađa ove dve pevačice prepričava se i danas, nekoliko godina kasnije. Video klip na kom se vidi njihov fizički obračun bio je jedan od najgledanijih ikada. Kako se navodilo, njih dve su bile sa istim muškarcem u vezi, te se pretpostavljalo da je on “jabuka razdora”. Obračun se dogodio 2008. godine, a kako se pričalo, Indi je tada bila u vezi sa poznatim biznismenom, koji je Minin bivši. Iako su se sretale tokom godina na raznim snimanjima, njih dve i dalje ne komuniciraju.

Aleksandar Šapić i Denis Šefik

Tuča Aleksandra Šapića i Denisa Šefika dogodila se 2008. godine, a u tom trenutku izazvala je veliku reakciju u sportskom svetu. Čuveni golman udario je najboljeg strelca reprezentacije Aleksandra Šapića, a on je pao niz stepenice i polomio nogu. Posle poraza od Amerikanaca na Olimpijskim igrama u Pekingu, atmosfera je “proključala”, mnogi su pokušali da zataškaju skandal ali nisu uspeli. Ekipa je osvojila bronzu, a nakon svega igrači su održali zajedničku konferenciju za medije. Na predlog da se rukuju, Šapić je tada rekao:

– To je malo patetično. Znamo se 20 godina, dugo smo zajedno i među nama nema ničega spornog. Odmah da kažem, niko nije prisustvovao našoj tuči i samo nas dvojica znamo šta se tačno dogodilo. Imali smo jednu raspravu, sukob mišljenja i došlo je do fizičkog sukoba. Pali smo jedan preko drugog, osetio sam bol u nozi i odmah sam znao šta mi se dogodilo. Šefik mi je sam pomogao da dođem do sobe i tada sam javio predsedniku saveza Sovroviću šta mi se desilo – ispričao je Šapić tada.

Na konferenciji se Šefik pojavio sa previjenom rukom.

Aleksandar Šapić
Tanjug/Jadranka Ilić

Denis Šefik, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vesna Rivas i Mira Škorić

Pevačice Vesna Rivas i Mira Škorić potukle su se početkom dvehiljaditih u jednom muzičkom studiju. Kako se navodilo, uzrok tome su bili Škorićkine prozivke po medijima na račun Vesnine debljine.

– Iz Crne Gore sam otišla pravo u studio gde je bila Mira. Njena prijateljica Cakana ju je obavestila da dolazim. Čim me je ugledala, prokomentarisala je u svom stilu: “Je l’ to ona lajava pevačica?”. Odbrusila sam joj: “Slušaj, možda jesam lajava, ali ne dam na sebe”. Pošto nisam htela da lomim instrumente u studiju, pozvala sam kaubojku da se obračunamo napolju. Dok sam se okrenula, ona me je na kvarno udarila otpozadi, počupala me je za kosu! Poludela sam! Cimnula sam je svom snagom i udarila je šakom po čelu, prebledela je kao krpa – ispričala je Vesna tada, te dodala da su ih prisutni jedva razdvojili.

Mira Škorić, Foto: A.A./ ATAImages

Vesna Rivas, G.G./ATAImages

Marina Tadić i Ivica Dragutinović

Pevačica Marina Tadić je na jednom poznatom beogradskom splavu dobila nekoliko šamara od fudbalera Ivice Dragutinovića, koji je na tom mestu slavio rođenje trećeg sina. Kako se navodilo, pevačica je sedela u separeu do njegovog i gađala ga kockicom leda, što je navodno mnogima bilo čudno da radi. Dragutinović je, kako su tada ispričali očevici, bio veoma ljut i besan i kada je video da Marina nema naemru da stane, preskočio je separe i udario joj nekoliko šamara. Iako se pričao o tužbama i odlascima na sud, ni jedna ni druga strana se nisu oglašavale.

Marina Tadić, Antonio Ahel/ATAImages

Ivica Dragutinović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike