Zorica Brunclik se posebnom metodom farba po šest sati: Iz jednog razloga leti stalno nosi marame

20.06.2022

14:25

0

Autor: Marija Mitić

Pevačici nikada nije dosadila njena prepoznatljiva boja kose i dugo farbanje

Zorica Brunclik se posebnom metodom farba po šest sati: Iz jednog razloga leti stalno nosi marame
Zorica Brunclik - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Zorica Brunclik prepoznatljiva je po svojoj kosi, jedinstvenoj na estradi, koja je već godinama u pink boji. Iako se na našoj sceni pojavila sa smeđom bojom kose, brzo je odlučila da napravi ovu promenu kojoj je verna više od tri decenije.

Zorica je sada otkrila tajnu boje svoje kose, te da se farba po šest sati.

- Šest sati farbanja, i to već trideset i kusur godina. Ne dođe mi momenat "neću više da se farbam". Najinteresantnija je situacija tokom leta. Ja stalno nosim neke turbane zbog toga što ovo nije farba, ovo je preliv - kaže pevačica, koja se priprema za solistički koncert na Tašmajdanu 28. juna.

24sedam/M.G.
Zorica Brunclik

- Dan nakon Tašmajdana, kada se budem probudila, tamo gde bude reflektor direktno išao boja će biti skinuta. Tu će da ostane trag kao da nisam ofarbana. Taj deo će se vratiti u plavu boju. Iz tog razloga stalno nosim maramu tokom leta - rekla je Zorica za Telegraf i naglasila da je upravo ta boja čini prepoznatljivom.

- Ukoliko stavimo 50 poznatih ljudi, i mene među njima, čak i onaj ko ne vidi dobro iz daleka će da kaže "a ono je Zorica među njima". Da sada stavimo bilbord i na njemu samo pramen moje kose na beloj pozadini, niko ne bi pomislio da je to reklama za farbu za kosu, nego bi rekli "Ovo Zorica Brunclik nešto reklamira" - priča pevačica začuđena što je nikada niko nije zvao da reklamira neki preparat za kosu.

ATAImages/Antonio Ahel
Zorica Brunclik

- Nikada me nisu zvali da reklamiram farbu za kosu, odnosno ništa. Miroljub mi često kaže "Bože ženo toliko si popularna evo 40 godina, a niko te nikad nije zvao da nešto reklamiraš".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike