Kad Trajkovići slave to je gala: Novčanice lete na sve strane, Zorica Brunclik potegla čašu, Đani se popeo na stolicu (FOTO)

14.06.2022

06:59

1

Brojne Đanijeve kolege su zapevale na svadbenom slavlju, a bakšiša je bilo na pretek

Kad Trajkovići slave to je gala: Novčanice lete na sve strane, Zorica Brunclik potegla čašu, Đani se popeo na stolicu (FOTO)
Slađa i Đani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Radiša Trajković Đani juče je oženio sina Miloša, a na gala slavlju u prestoničkom restoranu bilo je pola estrade. Kad Trajkovići slave, dobre atmosfere i provoda ne manjka, a lumpovalo se do ranih jutarnjih sati

Kako je Đani pozvao veliki broj kolega na svadbu naslednika, mnogi od njih su se latili mikrofona, a novčanice od 50,100, 200 i 500 evra su letele na sve strane. 

Među prvima mikrofona se latila pevačica Zorica Brunclik, koja je odmah i potegla jednu čašu i nazdravila sa Đanijem, za njom i Šerif Konjević, a šake su im bile pune evrića. Jana je takođe častila muzičare i šakom i kapom, a u jednom momentu se vidi i harmonika puna novčanica. 

 

Uroš Živković se takđe latio mikrofona, zaradio veliki bakšiš, koji je zatim dao muzičarima. 

Zapevao je i tata Đani, pa okupio sve goste oko sebe, popeo se na stolicu i zaigrao, a među najveselijima, bila je i mama Slađa. 

Podsetimo, ekipa 24sedam juče je ispratila sve goste na svadbi Đanijevog sina, a spisak je dug. Među gostima našli su se: Jana Todorović, Vanesa Šokčić, Zlata Petrović i sin Jovan Pejić, Goca Božinovska, Sloba Radanović sa suprugom Jelenom i kumom Goranom Lečićem Lekom, Šerif Konjević, Ivana Stamenković Sindi, Emir Habibović, Uroš Živković, Katarina Grujić koja je došla na svadbu sa ocem, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Slađa Allegro sa suprugom Zoranom, Seka Aleksić sa suprugom Veljkom, Saša Matić Ljuba Perućica sa suprugom Katarinom, Andreana Čekić, Snežana Đurišić, Boban Rajović, Aleksandra Prijović sa suprugom Filipom Živojinovićem i mnogi drugi. 

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike