„Hrišćanski je praštati!" Zorica Brunclik o svađi s Milošem Bojanićem, pa povratku u žiri „Zvezda Granda"?

15.06.2022

16:35

0

Pevačica kolegu još od „Farme" nije videla, ali veruje da bi se pozdravili ukoliko bi se negde sreli

„Hrišćanski je praštati!" Zorica Brunclik o svađi s Milošem Bojanićem, pa povratku u žiri „Zvezda Granda"?
Zorica Brunclik - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zorica Brunclik je otvorila dušu pa progovorila o svađi s kolegom Milošem Bojanićem. Ona je naglasila da se nisu videli još od „Farme" koja se emitovala 2010. godine, ali da sumnja da joj se ne bi javio ukoliko bi je negde ugledao.

- Miloš Bojanić i Zorica Brunclik su male bebe za sve ono što se danas dešava. Mi smo bili začetnici nešto ga što se zvalo: „Da se posvađamo". I kad smo se svađali to nije bilo ispod pojasa, iako se svima činilo da je tada stala cela Srbija. Mislim da se i Miloš smeje nekim našim doskočicama - priča Zorica za „Blic", pa nastavlja o tome kako su oboje, ipak, odrasli i civilizovani ljudi, ma šta da se u javnosti priča.

- Nisam imala prilike da vidim Miloša nakon što se završila ta čuvena „Farma“, ali hrišćanski je praštati. I Miloš i ja smo odrasli i civilizovani ljudi, tako da ne verujem da bi on prošao pored mene, a da ne stanemo da se pozdravimo - objašnjava zatim ona, koja se osvrnula i na „Zvezde Granda" te mogućnost povratka u žiri ovog talent-šoua.

Ovo su provokacije!

- Mene niko nije pozvao. Vi to sada provocirate. Kruže neproverene informacije. Oni imaju savršenu ekipu, koja se toliko uigrala, da kada bih ja došla, to bi bio tektonski poremećaj i to ne bi bilo dobro. Ja bih imala odmah petoro njih protiv sebe. I to bi bio takav poremećaj, da ne bi bilo dobro. Verovatno su članovi žirija rekli: „Jeste vi ludi da dovedete nju?" - nasmejala se pevačica.

Sa druge strane, kada je njen suprug u pitanju te njihovo zajedničko pojavljivanje u javnosti - ona je ta koja uvek njega čeka.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš 24sedam/M.G.
 

- Otkriću vam tajnu. Ja Kemiša čitavog života čekam. On počne na vreme da se sprema, odabere sve šta će da obuče i uvek kasni. Uvek mu kažem spremi stvari, a on kao i svaka Vaga koja je neodlučna, uveče sve spremi odeću i vidiš sutradan se u garderoberu nešto čuje: „Nisam danas raspoložen za ovu boju". I to je tako čitavog života - zaključuje ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike