Ovo je jedina fotografija Zorice Brunclik iz detinjstva: Zbog siromaštva nema ni uspomene, niti želi da ih se seća (FOTO)

14.06.2022

10:10

0

Pevačica je živela u velikoj bedi, te je pričala da im je majka delila jedno jaje na četiri dela

Ovo je jedina fotografija Zorice Brunclik iz detinjstva: Zbog siromaštva nema ni uspomene, niti želi da ih se seća (FOTO)
Zorica Brunclik - Copyright Printscreen Youtube/RTS Šou program - Zvanični kanal

Tokom pet decenija duge karijere Zorica Brunclik uspela je da obori mnoge rekorde, između ostalog postala je i najtiražnija pevačica u istoriji domaće diskografije, a sve ovo obeležiće velikim koncertom koji je zakazala za 28. jun na stadionu Tašmajdan.

Međutim, njen život nije oduvek bio srećan kao sada, jer je legendarna pevačica u detinjstvu bila toliko siromašna da danas na taj period života može da je seća samo jedna fotografija i to sa razredom iz škole.

Foto: Privatna arhiva/Zorica Brunclik
Jedina uspomena iz detinjstva Zorice Brunclik

Pošto je Zoričina porodica živela u nemaštini, fotografije su predstavljale luksuz koji sebi nisu mogli da priušte, a i ovu jednu koju ima dobila je na poklon.

- Mama se mučila da bi nas othranila. Sećam se da je jedno jaje delila na nas četvoro. Uvek sam se pitala kako to da njeno jaje izgleda puno u tiganju. Onda mi je objasnila da stavi brašno i sodu bikarbonu. Ubijali smo se od toga, a jeli smo ga sa hlebom. Ne postoji ništa čega bih volela da se setim iz tog perioda – prisetila se svojevremeno Brunclikova teškog detinjstva.

Na spektakularnom koncertu, Brunclikova će dočekati i svoj 67. rođendan i biće to najveća slavljenička žurka u regionu, a za čitav događaj vlada ogromno interesovanje jer će pevačica otpevati sve hitove koji su obeležili njenu pola veka dugu karijeru.

24sedam/M.G.
Zorica Brunclik i Kemiš

Podsetimo, Zorica danas živi sa suprugom Miroljub Aranđelovićem Kemišom u Krnjači, gde ima ogromnu kuću sa lepo sređenim dvorištem. Kako je već rekla, njoj danas ništa ne treba, dok u detinjstvu nije imala ni osnovne stvari.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike