Ne jure me zato što sam lep! Žika Jakšić o devojkama koje mu se udvaraju

11.06.2022

16:19

0

On danas uživa kraj 10 godina mlađe advokatice

Ne jure me zato što sam lep! Žika Jakšić o devojkama koje mu se udvaraju
hello_party_12092019_0179 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Producent Žika Jakšić uživa veliku popularnost i poverenje širokih narodnih masa, a osim toga, on se ne libi da prizna da je omiljen među ženama, zbog televizija i slavi koju godinama uživa. 

Nije nepoznanica i da mu se mnoge dame udvaraju, a odnedavno, on je pronašao svoju sreću kraj 10 godina mlađe advokatice.

ATAImages/ Antonio Ahel
Žika Jakšić

- Televizija i popularnost čuda čine, Šerif Konjević to najbolje zna - rekao je Jakšić u emisiji „Nikad nije kasno“.

Žika je tokom emisije u svom maniru izjavio, da je miljenik ženske populacije, ne zato što je lep, već zato što je deo javnog sveta. 

- I ja mogu to da potvrdim. Ja sam postao popularan i sad kao ja sam nešto mnogo lep, u pa da vidiš kako mi prilaze sa: „Jaoj, Žiko, uuuu“! Ma popularnost, televizija čini čuda. Kaže mi drug: „Dobro, Žiko, tebe jure zbog televizije“, pa nego zbog čega će da me jure, pa šta da ti radim, ja sam na televiziji, nisi ti. To je normalno, ja sa tim nemam ništa.

ATAImages/Antonio Ahel
Žika Jakšić

 

Podsetimo, na društvenoj mreži Instagram, isplivao je snimak na kom se vidi da je Žika u društvu jedne lepe plavuše, koju je sve vreme grlio oko struka i smeškao joj se.

Instagram printscreen/djanimusic
Žika Jakšić sa devojkom

Tako nije bilo teško shvatiti da je ponovo zaljubljen. Prema pisanjima medija, ova devojka ne želi da bude deo javnog sveta i takav marketing joj ne prija. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike