Tijana Bogićević je već pet godina na relaciji Srbija - Amerika: Otkrila čime se tamo bavi, pa podržala „Hurricane"!

11.03.2021

18:35 >> 18:05

0

Pesmu Loco loco smatra evrovizičnom

Tijana Bogićević je već pet godina na relaciji Srbija - Amerika: Otkrila čime se tamo bavi, pa podržala „Hurricane"!
Copyright Tijana Bogićević „Puls Srbije" screenshot

Pevačica Tijana Bogićević već pet godina živi na relaciji Srbija – Amerika. Tamo ima privatan biznis, a odvojenost od supruga Marka Robertsona zbog čitave trenutne situacije trudi se da nadomesti video-pozivima.

– Već pet godina sam na relaciji, nije mi teško palo ni doba korone, iako sam bila dugo zarobljena. Pet meseci nisam bila u Americi kod supruga, nije to strašno, imamo mreže, video-pozive. Fali fizička bliskost – priznaje ona u „Pulsu Srbije” pa nastavlja: Pre mesec dana sam došla iz Amerike i idem uskoro opet. Tamo imam privatni biznis, vezano je za muziku. Imam malu „entertaiment company”, imamo bendove koji sviraju na događajima, svadbama.

Ovom prilikom, sa druge strane, prokomentarisala je i grupu „Hurricane” koja će našu zemlju predstavljati ove godine na „Evroviziji” pesmom „Loco loco”.

– Ne mogu da predvidim ništa, velika podrška za predstavnice. Pesma je „evrovizična”. Drago mi je da imaju podršku iz Srbije, samo napred devojke – poručila je Tijana, koja je i sama bila predstavnica 2017. godine.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike