Zorica i Kemiš zaljubljeni kao prvog dana: Posle četiri decenije braka, i dalje su kao tinejdžeri, on čak i ovo radi za nju! (FOTO)

01.06.2022

18:27

0

Pevačica i harmonikaš razmenjivali poljupce pred svima

Zorica i Kemiš zaljubljeni kao prvog dana: Posle četiri decenije braka, i dalje su kao tinejdžeri, on čak i ovo radi za nju! (FOTO)
Kemiš Zorica (1) - Copyright 24sedam/M.G.

Zorica Brunclik je večeras održala konferenciju povodom koncerta koji će biti 28. juna na stadionu Tašmajdan, gde će proslaviti i svoj 67. rođendan. Pre nego što je razgovarala sa medijskim ekipama, među kojima je bio i 24sedam, pevačica je pozirala sa svojim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem.

24sedam/M.G.
 

Njih dvoje su srećni i zagrljeni stajali ispred foto objektiva, a u jednom trenutku su se čak i poljubili, što je mnoge oduševilo. Zorica i Kemiš pokazali su da se vole kao prvog dana.

Harmonikaš je svojoj supruzi uvek bio podrška u svemu, pa čak i da joj pridrži torbu dok ona razgovara sa novinarima. 

Pevačica je, inače, otkrila da njen suprug ovog puta dolazi kao gost na koncert, dok će je na harmonici pratiti Aleksandar Sofronijević Sofronac.

Kako je jednom prilikom Zorica ispričala, Miroljub je uvek bio okružen lepim devojkama, a nju je gledao kao "tetku kojoj je uvek ljubio ruke jer je bila u srednjim tridesetim, gospođa sa troje dece". Međutim, ljubav je ubrzo planula, a on je zbog nje ostavio tadašnju verenicu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike