Bila sam agresivna, potražila sam pomoć psihologa! Bojana Stamenov otkriva šta ju je nateralo da smrša: Oslabio mi je vid

16.03.2022

11:19

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je ranije zakazala i operaciju smanjenja želuca, od koje je, međutim odustala kada je videla da kilograme skida bez po muke

Bila sam agresivna, potražila sam pomoć psihologa! Bojana Stamenov otkriva šta ju je nateralo da smrša: Oslabio mi je vid
drugo_vece_pesma_evrovzije_04032022_0181 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica raskošnog glasa, Bojana Stamenov, nedavno je oslabila čak 70 kilograma i tu ne planira da se zaustavi. Kako kaže, imala je psihičke i fizičke tegobe zbog kojih je prelomila pa se odlučila na operaciju smanjenja želuca, oko koje se naposletku ipak predomislila.

- Postala sam agresivna i osiona! Baka mi je govorila: „Šta praštiš, dete, na sve nas?! Šta ti je?” - priča Bojana koja je tada rešila da potraži lekarsku pomoć.

- Ušla sam kod doktorke i rekla: „Nervozna sami ne vidim dobro. Sve mi se smučilo! Želim da smanjim želudac." Zakazala mije operaciju, prošla sam konzilijum i dobila zadatak da sredim šećer i smršam pre intervencije. Išla sam i kod psihologa - priča Bojana.

ATAImages/ Antonio Ahel
Bojana Stamenov

Kako bi ubrzala proces skidanja suvišnih kilograma, pevačica je krenula i na treninge.

- Na nagovor drugarice kontaktirala sam jednog trenera. Imala sam 185 kilograma i bila sam skeptična da će moći da mi pomogne. Osećala sam se neprijatno kad me je video u trenerci, bez šminke, raščupanu... Svakog dana sam morala da mu govorim koliko sam spavala, jela, da li sam imala neki stres. Čak mi je promenio i ishranu. Pre njega sam uglavnom jela parče hleba sa mladim sirom, salatom ili kuvano jaje... On mi je dodao još namirnica, tako da nisam gladovala. Kad sam shvatila da sam izgubila 70 kilograma, otkazala sam operaciju! Sada se osećam psihički i fizički bolje, ai mnogo lakše. Lako kao leptir! Nastavljam da mršavim, pa dokle stignem - kaže Bojana i osvrće se na zdravstvene tegobe koje su usledile zbog gojaznosti.

ATAImages/ Antonio Ahel
Bojana Stamenov

- Moje zdravstveno stanje je bilo katastrofa! U junu 2020. šećer mi je skočio skoro na 30. Tada sam primetila da ne vidim dobro. Sve do tada sam bila zdrava debelica, na granici insulinske rezistencije, ali bez problema. Nažalost, gojaznost je učinila svoje - zaključuje Bojana za Informer.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike