Amber Herd posle suđenja tvrdi da i dalje voli Džonija Depa, pa ponovo progovorila i o nasilju: Nemam loša osećanja

15.06.2022

13:21

0

Glumica kaže da ne laže, te da će do smrti zadržati isti stav

Amber Herd posle suđenja tvrdi da i dalje voli Džonija Depa, pa ponovo progovorila i o nasilju: Nemam loša osećanja
profimedia-0267265620 - Copyright Profimedia

Prošlo je 15 dana otkako je sud u Virdžiniji doneo presudu u korist Džonija Depa, u procesu koji je glumac vodio protiv bivše supruge Amber Herd, a još se strasti nisu smirile.

Glumica je sada čak rekla i da još uvek voli bivšeg muža koga je bila optužila za nasilje. Ona je u intervjuu u emisiji "Today" ponovo govorila o, kako tvrdi, nasilju koje je trpela od strane glumca koji ju je pobedio po sve tri tačke, insistirajući da njen nedostatak vidljivih povreda ne znači da su njene tvrdnje "lažne".

U jednom momentu, voditeljka je Amber upitala da li ostaje pri prethodnoj izjavi da "još uvek voli Džonija", te je ona vrlo ubedljivo odgovorila:

Džoni Dep i Amber Herd, premijera filma "Dnevnik opijanja"/Profimedia
Džoni Dep i Amber Herd

- Da. Apsolutno! Apsolutno! Volim ga. Volela sam ga svim srcem i trudila sam se najbolje što sam mogla da duboko prekinuta veza uspe. I nisam uspela. Uopšte nemam loša osećanja ili zlu volju prema njemu. Znam da bi to moglo da bude teško da se razume ili bi moglo biti zaista lako razumeti, ako ste ikada nekoga voleli - istakla je Herdova.

- Rekao je da te nikad nije udario. Da li je to laž? - upitala je voditeljka Amber.

- Da, jeste. Do dana smrti, stajaću uz svaku reč svog svedočenja - rekla je glumica.

Nakon što je na nedavnom suđenju otkriveno da Amber nije ispoštovala dogovor da deo novca koji je dobila od razvoda, sedam miliona dolara, uplati u humanitarne svrhe, glumica je sada istakla da je to nameravala da učini vremenom.

Profimedia
Amber Herd tokom suđenja

Međutim, uprkos tome što je priznala da još uvek voli Depa, ona i dalje tvrdi da ju je on fizički zlostavljao tokom njihove veze, navodeći da tekst koji je napisala o preživljavanju porodičnog zlostavljanja nikada nije imao za cilj da uništi njegovu karijeru.

- Opis nije bio o mojoj vezi sa Džonijem - rekla je Amber, insistirajući da je njena odluka da objavi članak imala samo za cilj da pruži podršku drugima koji su uključeni u pokret #MeToo.

Herdova je optužila porotu sa suđenja da ih je prevario njen bivši muž, doživljavajući ga kao ništa više od "fantastičnog glumca", koji je "ubedio svet da ima makaze za prste", u bizarnoj referenci na njegovu izvedbu kao Edvard Makazaruki u filmu Tima Bartona iz 1990.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike