„Sve je među nama bilo odvratno!" Amber Herd o svedočenju protiv bivšeg: Samo se zbog jednog kajem! (VIDEO)

15.06.2022

05:45

1

Glumica tokom najgoreg perioda s kolegom, prema sopstvenom piznanju, nije razlikovala dobro od lošeg

„Sve je među nama bilo odvratno!" Amber Herd o svedočenju protiv bivšeg: Samo se zbog jednog kajem! (VIDEO)
Tan2022-5-25_202317423_0 - Copyright Evelyn Hockstein/Pool photo via AP

Amber Herd se posle suđenja s nekadašnjim suprugom Džonijem Depom ponovo našla pred kamerama pa je, između ostalog, otvoreno progovorila o njihovom „toksičnom braku i potezima koje je pravila, a zbog kojih se danas kaje".

U intervjuu sa Savanom Gatri oko nedelju dana posle velike drame u Virdžiniji, naglasila je kako i pred zakonom ništa nije slagala, prisećajući se teškog perioda kada je izgubila osećaj za to šta je dobro, a šta loše.

Amber Herd i Savana Gatri Profimedia
 

- Dok ne umrem, stajaću iza svake svoje reči, koju sam tamo izgovorila - rekla je Herdova, pa se zatim osvrnula i na svoj brak s Depom.

Tako je, kako je!

- Radila sam i govorila odvratne stvari tokom naše veze, zbog kojih se zaista kajem. Grozno sam se i ponašala. Samu sebe nisam mogla da prepoznam i o tome sam govorila. Bez zadrške, laži, dobrovoljno. Ponovila sam bila svaku ružnu reč. Tada nisam znala šta je dobro, a šta nije - istakla je Amber za „Today", pa dodala:

- Uvek ću ostati druga strana čitavog tog haosa. Jer i jesam. I bilo je ružno koliko je bilo i lepo. Na kraju, sve je to bilo mnogo, mnogo toksično. Bili smo odvrati jedno prema drugom - otvorila je dušu ona, pa priznala da jeste napravila brojne greške, ali da nikada nije lagala kada je njihova priča u pitanju.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike