Milica konačno o vezi sa Saveljićem: Vrištala kad je saznala da je sve procurilo u javnost, a evo što su se rastali!

14.06.2022

21:55

0

Pevačica i vaterpolista su godinu i po dana proveli u ljubavi

Milica konačno o vezi sa Saveljićem: Vrištala kad je saznala da je sve procurilo u javnost, a evo što su se rastali!
milica pavlovic amidzi sou 1 - Copyright Milica Pavlović,Printscreen ,,Amidži šou"

Pevačicu Milicu Pavlović je ekipa „Paparaco lova" svojevremeno „upecala" s vaterpolistom Nikolasom Saveljićem. Ona je, ipak, nastavila mudro da ćuti o svemu - sve do sada, kada je konačno priznala da jesu zaista bili zajedno, te da su se rastali tek posle godinu i po dana ljubavi. 

Vezu je, prema njenim rečima, prekinula udaljenost, ali su ostali u dobrim odnosima. Dok su bili zajedno - svuda su se viđali, a najviše u Crnoj Gori. Ukoliko bi izašli u šetnju Kalemegdanom, nosila je kapuljaču i krila se po svaku cenu. Kada je bila videla najavu za „Paparaco" s njima kao glavnim akterima - vrisnula je pa zvala prijatelja, da mu ispriča šta se desilo, šokirana. Sada, pošto je sve ovo ispričala, veruje da se Saveljiću čini da sanja - jer se bila zarekla da o tome neće govoriti u javnosti. 

- Ja sam se uvek trudila i trudim se i dan-danas da fokus stavljam isključivo na svoj rad, pesme, ako me ljudi vole, cene i poštuju da to bude zbog moje muzike a ne zbog toga s kim sam, šta sam, da li zbog lepih slika na Instagramu s njim, ali... Da, ja jesam bila u vezi s Nikolasom i ne znam što sam to toliko krila kao... Da sam se zabavljala sa oženjenim čovekom, koji ima 20 dece, serijskim ubiom, pa sam ja to sakrila od svih živih! - počela je kroz osmeh Milica.  

Milica Pavlović, Nikolas Saveljić  Antonio Ahel/ATAImages/ Instagram/saveljaaa
 

- On je sada slobodan dečko. Imali smo lepu ljubavnu priču od godinu i po dana. On živi na drugom kontinentu, bavi se vaterpolom, završio je koledž, pa malo ta prepreka... Ne možeš da putuješ, korona je... Viđali smo se u Crnoj Gori... Na kraju, kad je došao u Beograd, „Paparacu" se posrećilo - istakla je ona, pa objasnila kako je to izgledalo, te da je vrisnula kada je videla najavu za tu epizodu pomenute emisije. 

- Krenem da vraćam film, uredniku napišem: „Šta ti imaš pored ovoga?" „Imam da se ljudiš dečkom!" ...Tu noć smo otišli na Kalemegdan, ja stavljam kapuljaču. Teška sam osoba! - prepričavala je ona. 

Saveljić je, inače, oko osam godina mlađi od nje, ali je, prema njenim rečima, izuzetno lepo vaspitan i ima manire. Upoznala je njegovu majku i sestru i svi su se čuli kada joj je baka Rada preminula. Pevačica je rekla i kako je najviše ćutala zbog toga što nije želela da on ima problema zbog njihove ljubavi u periodu kada je morao ekstremno da se fokusira na posao i studije. 

Printscreen ,,Amidži šou"
MIlica Pavlović

 

- Viđali smo se često jer je on dolazio na ovu stranu. Imali smo različite mere (tokom korone tada) pa su ih puštali. Baš je bila lepa priča - zakljuila je ona i na sopstveno iznenađenje, ističući da su se rastali „zato što u tom trenutku nije bilo moguće da nastave dalje".

Za kraj je i pozdravila čitavu njegovu porodicu, još uvek u neverici da se po tom pitanju otvorila pred kamerama.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike