Anastasiju uporedili sa Duom Lipom! Snimak sa nastupa izazvao lavinu komentara: Kakva harizma! (FOTO/VIDEO)

14.06.2022

18:55

0

Posle šoua koji je napravila s majkom u Severnoj Makedoniji se podigla ogromna prašina

Anastasiju uporedili sa Duom Lipom! Snimak sa nastupa izazvao lavinu komentara: Kakva harizma! (FOTO/VIDEO)
dua lipa anastasija ražnatović profimedia-0679624734 - Copyright 24sedam/Profimedia/Antonio Ahel/ATA Images

Anastasija Ražnatović je nedavno održala prvi zajednički nastup s majkom Cecom. Njih dve su bile spakovale kofere, otputovale u Probištip, grad u Severnoj Makedoniji, pa za okupljene fanove napravile šou za pamćenje. Mlada pevačica se za ovo dugo pripremala, a pojedini kadrovi ubrzo su završili i na društvenim mrežama.

Pored stajlinga i niza pesama, međutim, na TikToku je posebnu pažnju privukla njena koreografija za numeru „Savršen par". Anastasija je ovim potezom, naime, mnoge podsetila na Duu Lipu, koja je već dugo na tapetu zbog svojih, najblaže rečeno, specifičnih plesova.

 

Podsetimo, stranu zvezdu su često prozivali zbog toga što ne ume da igra, njen „lenji dens" je jedno vreme bio i viralan!

Zbog klecanja kolenima i, po svemu sudeći, nedostatka strasti, Ražnatovićeva je po komentarima tiktokera postala „naša Dua Lipa".

„Ista Dua Lipa", „Dua Lipa na aparatima" - kao da joj je Tasa preuzela „titulu"... „Da je Anastasija iz Londona, Dua Lipa bi radila u Mekdonaldsu", „Više enrgije ima ovaj dečko pored nje", samo su neki od komentara koji su se nizali.

 

 

Anastasija na ovo još nije odreagovala. Svakako, poznato je da je i te kako zadovoljna svojom izvedbom, kao i njena majka, koja je jedva dočekala dan kada će se latiti mikrofona zajedno sa svojom mezimicom.

Cecine utiske možete pročitati na OVOM linku, kao i to da li će biti i njihovog dueta, koji je ćerka najpre bila odbila.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike