Muške suze najviše bole! Poznati koji nisu krili emocije: Plakali zbog supruge, teških životnih priča, reči hvale

15.05.2021

07:15 >> 09:16

0

Iako živimo u svetu predrasuda da samo žene plaču, Pejović, Jakšić i Ramadanovski su to demantovali i bez ustručavanja u javnosti pokazali suze

Muške suze najviše bole! Poznati koji nisu krili emocije: Plakali zbog supruge, teških životnih priča, reči hvale
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Kažu da su žene uvek lake na suzama, i da su često emotivnije od muškaraca. Ali predrasude kao predrasude, niko od nas nije kamen, svačija životna priča boli. Neka manje, neka više, a činjenica je da su muške suze i te kako teške. O tome svedoče Aco Pejović, Žika Jakšić koji nisu mogli da savladaju svoje emocije, te su suze pokazali javno, a sve zbog bremena koji im je doneo život.

Osim toga, tu je i dorćolski šarmer, Džej Ramadanovski koji je sve u životu radio srčano, a tokom jednog od gostovanja, na reči hvale koje je dobio od gledateljke, prolio je suze radosnice.

Nije nepoznanica da je životna priča Pejovića i njegove supruge Biljane i te kako bolna. Saznanje da ti život žene visi o koncu i da sve to treba da kažeš deci je isuviše teško. Sa time se izborio pevač, a prisećanje na ovaj period života ga je naterao na suze.

– Rekli su mi da od hiljadu samo jedno preživi kad pukne aneurizma. Lekar koji je vodio nju na operaciju je zvao moju decu da je vide jer bi to možda mogao da bude poslednji put. Nekako sam osećao potrebu da budem sam sa klincima. Sednem sa njima, zagrlim ih i kažem: „Možemo da ostanemo bez mame, ali…“ – pričao je Pejović u emisiji „Preživeli“, a onda zaplakao.

Printscreen Youtube/K1

Inače, Aco u dugogodišnjem braku sa suprugom ima tri ćerke – Magdalenu, Mariju i Ivu.

Sa druge strane, producent Žika Jakšić je svoju emotivnu stranu pokazao, dok se u emisiji pričalo o njegovom razvodu od voditeljke Dajane Paunović. Tada su niz njegovo lice klizile suze. Iako ništa nije rekao o tome, njegova reakcija je bila i više nego dovljna da kaže kako se on oseća.

No, to nije jedina situacija u kojoj je Jakšić zaplakao. Trenutak kada je učesnik emisije Nikad nije kasno priznao da je živ zahvaljujući srcu jednog mladića, Žika je pokazao koliko je saosećajan i koliko ga je rastužila životna priča jednog sasvim običnog čoveka.

Žika Jakšić Goran Filić Gogac screenshot Nikad nije kasno

– Zahvaljujući porodici dečka koji su donirali meni njegovo srce ja sam ovde večeras, sa novim srcem. Dečko je bio mlađi od mene 15 godina, i preminuo je u Urgentnom, pa su njegovi roditelji meni donirali njegovo srce. Mi se ne poznajemo, možda putem ove emisije oni saznaju za mene i upoznam ih. Želim da znaju da srce njiovog sina kuca u meni i da je ovo naša zajednička borba – rekao je takmičar, a Žika Jakšić nije mogao da zadrži suze.

– Kad jedan razuman gest može da spasi nečiji život, to su predivne stvari – rekao je Jakšić sa knedlom u grlu.

Osećajnost, jedna je od osobina koja je krasila dorćolskog šmekera, Džeja Ramadanovskog. Legendarni pevač nas je napustio 6. decembra i svojim odlaskom ostavio neopisivu tugu, a o suzama koje je prolio u emisiji i to zbog reči jedne od gledateljki je nešto što će se uvek prepričavati.

– Dragi moj Džej, hoću nešto da ti kažem. Ti si naša legenda. Nemojte da mi ga pomerate iz kadra, hoću da ga gledam, nisam ga se nagledala! Dragi Džej, od pesme „Zar ja da ti brišem suze“ pa do svega ovoga danas. Nemoj, Džej, nemoj, suze molim te! Pored tebe smo plakali, pored tebe smo igrali, pored tebe smo živeli. Ti si jedna od legendi koja nikada neće nestati! Svako neka piše šta hoće, ali ti si zapisan za sva vremena u mnogim srcima! U mom, to znam, ali u mnogim srcima. I budi srećan što si se rodio. Ja sam srećna što te imamo. Dragi DŽej… Budi jak! Podigni glavu i samo napred! Molim te, DŽej, ne možemo bez tebe! Veruj mi, ja ne mogu da zamislim da ne mogu da čujem tebe, lutko moja, kako mi se smešiš. Ti imaš dušu, ti imaš srce, dragi moj Džej – rekla je gledateljka pevaču koji je te 2017. godine imao ozbiljnu operaciju srčanih zalizaka.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike