Vesna Dedić o ćerki i neostvarenim željama: Žao mi je što nisam rodila petoro dece

26.03.2022

09:24

0

Ona ističe da je Lenka veoma uspešan student, zbog čega se ponosi, ali ne krije da joj je oduvek želela da ima veliku porodicu

Vesna Dedić o ćerki i neostvarenim željama: Žao mi je što nisam rodila petoro dece
vesna_decic_14122021_0031 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Vesna Dedić iz braka sa Srđanom Milojevićem ima ćerku Lenku, kojom se ponosi. O njoj u javnosti retko priča, jer joj je kako kaže, naslednica to zabranila, ali kao i svaka mama, kada god može, želi da je pohvali. 

- Pod jedan, Lenka je meni zabranila da pričam o njoj. Ja bih jako volela da se hvalim kao majka, imam dosta razloga za to. Ona je sa 21 godinu mnogo uspešnija od mene u svakom smislu. Uspešnija i bolja od mene - ponosno ističe Vesna za Republika.rs. 

ATAImages/ A.A.
Vesna Dedić

 

Uživala je u ulozi majke, spremno je dočekala. Pubertet naslednice, za razliku od mnogih roditelja je sa lakoćom podnela, a danas sa oduševljenjem posmatra u kakvu devojku je odrasla njena naslednica. 

- Lako sam preživela njen period odrastanja jer kad ti rodiš dete, rodiš ga sa svešću da si odgovoran za razvitak te ličnosti muškog ili ženskog pola. Ne rađaš dete sebi nego za svet. Znala sam kad je beba kako da menjam pelene, da čitam knjige u periodu kad od bebe postaje devojčica, pubertet sam znala šta je. Uloga kako u prijateljstvu tako i u roditeljstvu i u ljubavi, da upoznam ličnost i da se jedna drugoj prilagođavamo. Dosta mi je lako pao taj pubertet iako je za roditelje jako šokantno.

Instagram printscreen/dedicvesna
Vesna Dedić sa ćerkom

 

Književnica se ostvarila u svakom segmentu života, ali ne krije da joj je žao što danas ne može da se pohvali da ima petoro dece.

- Nisam pravi sagovornik na tu temu, meni je bilo lako sa detetom, Bog me je pogledao. Već sam to i rekla, ali moja najveća žalost u životu je što nisam rodila petoro, mislim da je tako život sklopio kockice. Volela bih da stojim pred vama, kao majka petoro dece i svi bi bili voljeni i svoji, divni - rekla je Vesna. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike