Rodila ga je sa 17 godina, morala je da ga smesti u dom: Ovako izgleda sin Ane Bekute (FOTO)

13.06.2022

07:13

0

Pevačica je imala izuzetno težak period kada se porodila

Rodila ga je sa 17 godina, morala je da ga smesti u dom: Ovako izgleda sin Ane Bekute (FOTO)
Ana Bekuta - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ana Bekuta sa majčinstvom se susrela već sa 17 godina kada je i dobila sina Igora.

S obzirom na to da je bila veoma mlada, tada je donela odluku da dete ostavi u domu za nezbrinutu decu, ali i zato što je živela u vanbračnoj zajednici.

Osim što se suočila sa odlukom o domu, nju je okolina osuđivala, te su se našli na stubu srama i njeni roditelji, jer ih je selo ogovaralo. To je Anu posebno povređoivali, smatrajući da oni to nisu zaslužili, a u nekoliko navrata je pričala o tom iskustvu u medijima.

- Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što "to" nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući.

Instagram printscreen/anabekuta1
Igor Polić, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo - rekla je Ana svojevremeno.

Kako je Ana jednom prilikom istakla, rođenje Igora je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom. Danas njih dvoje imaju odličan odnos, Igor se lepo slagao i sa njenim Mrkom, a sada mamu redovno podržava na koncertima i nastupima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike