Da li je on otac njene ćerke? Naomi Kembel uhvaćena u društvu nepoznatog muškarca: Drži ih kao malo vode na dlanu! (FOTO)

26.05.2022

10:53

0

On je nosio manekenki tašnu i trudio se da zaštiti bebu od sunca

Da li je on otac njene ćerke? Naomi Kembel uhvaćena u društvu nepoznatog muškarca: Drži ih kao malo vode na dlanu!   (FOTO)
Naimi Kembel sa ćerkom - Copyright Profimedia

Naomi Kembel došla je ove godine na Kanski festival i to sa malenom ćerkom, s kojom inače odavno svuda putuje po svetu.

Međutim, ono što je najviše iznenadilo javnost, jeste nepoznati muškarac koji se nije odvajao od manekenke, a prema paparaco fotografijama može se reći i da je veoma brižan prema detetu. Naomi još nije otkrila ko je otac ćerke, za koju je demantovala da je usvojena, te potvrdila da ju je ona rodila.

Sada su fotografi uslikali slavnu manekenku u francuskom gradu Antibesu, gde je odsela, a tu je po svoj prilici bila i dadilja. Muškarac nepoznat javnost išao je u korak s Naomi i brinuo o njima dok su išli do hotela.

Podsetimo, Kembelova je prošetala crvenim tepihom u raskošnoj kreaciji modne kuće "Valentino" i privukla sve poglede. Ipak, muškarac s kojim je sada šetala gradom nije se pojavio s njom na crvenom tepihu.

Podsetimo, Naomi je prošle godine postala majka i iznenadila sve tom vešću jer se nije znalo da je trudna. 

- Oduvek sam znala da ću jednog dana biti majka. To je najveća radost koju sam ikada mogla da zamislim. Srećna sam što je imam i to znam - rekla je manekenka početkom ove godine i istakla da joj ne smeta majčinstvo u 50-oj kao i da podstiče svoje starije prijatelje da imaju decu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike