Prva fotografija ćerke Naomi Kembel: Manekenka dala skoro 200 evra na benkicu! (FOTO)

16.07.2021

19:16

0

Mnogi poznati roditelji kupuju samo najbolje za svoje naslednike i ne razmišljajući o cenama, ali ovoga puta, čuvena lepotica imala je još jedan razlog da o

Prva fotografija ćerke Naomi Kembel: Manekenka dala skoro 200 evra na benkicu! (FOTO)
Copyright Naomi Kembel Profimedia

Naomi Kembel predstavila je svoju mezimicu svetu putem društvene mreže Instagarm, u okviru svojih storija. Kada ju je tek dobila, radosne vesti podelila je uz fotografiju malih stopala u njenim rukama, dok je sada devojčicin identitet sakrila samo fotografišući je od ramena nadole.

Bebu je, inače, obukla u „Versače” benkicu, ali s posebnim razlogom. Na ovaj način, naime, uputila je poruku velikom prijatelju i saradniku, pokojnom dizajneru Đaniju Versačeu, koji je tragično preminuo pre pune 24 godine. Benkica inače košta oko 200 evra, a trenutno je na sniženju, pa može da se nađe i za 90. Manekenka, koja je krajem maja ove godine objavila vesti o prinovi, u tom periodu ju je zasigurno pazarila po punoj ceni, tvrde pojedini strani mediji.

Ćerka Naomi Kembel, Naomi Kembel Instagram screenshot

– Volim te, Đani Versače – poručial je ona uz prizor ćerkice koja je uživala u mekanom i toplom odelcetu od pamuka i pliša, sa dobro poznatim „Medusa Amplified” printom.

Pročitajte još:

Đani Versače

Čuveni dizajner ubijen je 15. jula 1997. na stepenicama svoje vile, koja je danas hotel u Majami Biču („Casa Casuarina”). Pored njegovog tela bila je pronađena i mrtva ptica, pa se jedno vreme sumnjalo da se mafija zbog dugova obračunavala s njim i ostavila je kao poruku. Međutim, ispostavilo se samo da je komadić metka slučajno pogodio životinju. Usmrtio ga je masovni ubica Endru Kunanan, koji je pronađen mrtav nekoliko dana kasnije. Naomi je bila jedna od, ako ne i jedina najomiljenija manekenka s kojom je rado radio. Kada mu je pronađen kancer i usledili teški meseci lečenja, „bio se vratio pod reflektore”, ali nije bilo sigurno da se i izlečio. Tokom te revije, modeli su nosili krstove, a zadatak Naomi bio je da na njega ispali nekoliko ćoraka il revolvera.

Uz snimak koji je objavila na pomenutoj društvenoj mreži povodom godišnjice njegove smrti, Kembelova je poručila:

– Nedostaješ mi, Đani Versače. Tvoja intuicija. Bio si ispred svog vremena. Tvojim radim navikama je čovek mogao samo da se divi, kao i tvom predivnom srcu. Nisi zaboravljen – dodala je oznaku ona.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike