Ivana Selakov upoznala muža preko Fejsbuka, a Lukas kumovao njihovom prvom dejtu: Izrešetao ga pitanjima

11.06.2022

20:03

0

Prva poruka je bila preko društvenih mreža, dopisivanje se nastavilo mesecima, da bi se naposletku venčali i dobili ćerku

Ivana Selakov upoznala muža preko Fejsbuka, a Lukas kumovao njihovom prvom dejtu: Izrešetao ga pitanjima
Ivana Selakov - Copyright ATAImages/G. G.

Ljubavna priča pevačice Ivane Selakov i njenog supruga Peđe Mirkovića počela je porukom na Fejsbuku, a onda je krenulo dopisivanje, njihovoj ljubavi je kumovao Aca Lukas, sa kojim Selakova danas nije u dobrim odnosima. 

U jednoj emisiji, Ivana je otkrila kada su počele varnice i ko je načinio prvi korak. 

- Tada je bio aktuelan Fejsbuk, to je bilo davno. Nisam tada još uvek bila poznata ličnost, znači tek posle Marijine pobede na Evroviziji. Bila sam članica grupe 'Beauty Queens' i spremale smo pesmu za Beoviziju, i Marko Kon mi je rekao da otvorim profil na Fejsbuku, taman za promociju pesme - priča ona i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivana Selakov sa suprugom Peđom

 

- Tada nije bilo mnogo ljudi na toj društvenoj mreži, ali slali su nam reči podrške. Dobila sam jednu poruku od Peđe, dopala mi se ta njegova slika, viša sila. Poslao mi je poruku da navija za nas, ja sam se zahvalila i to je bilo to. Ali smo krenuli da se dopisujemo i to je trajalo mesecima - ispričala je Ivana u emisiji „Premijera - Vikend specijal“.

Selakova otkriva da je imala ogromnu tremu kada je trebalo da ima prvi dejt sa današnjim izabranikom, a tu je ključnu ulogu odigrao Lukas.  

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivana Selakov

 

- Nakon tri meseca dopisivanja, videli smo se. Opet je i to u vezi sa Lukasom. Imala sam strašnu tremu, povela sam dve drugarice, i u istom lokalu je bio Aca sa svojim društvom. Ja kažem njemu: „Čekam ovde da se upoznam sa jednim likom“, kaže meni Aca: „Ne brini, to ću ja da preuzmem“. I sad sedimo moje dve drugarice iz grupe i Aca Lukas, i dolazi Peđa i vidi mene sa njim, on se oduzeo! I onda je krenulo Acino rešetanje, ali prošao je test i nastavili smo da se viđamo - prisetila se pevačica svojevremeno.

Antonio Ahel/ATAImages
Ivana Selakov, Aca Lukas

- Evo 14 godina je prošlo, sad imamo ćerku. Sad da mi neko ispriča, ne bih verovala - priznala je Ivana Selakov.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike