Gostuje i za džabe! Stoja nastupala kod Đanijevog brata bez honorara

11.06.2022

17:33

0

Na vrhuncu svoje popularnosti, ona je pomagala kolegama i prijateljima da razviju svoje biznise

Gostuje i za džabe! Stoja nastupala kod Đanijevog brata bez honorara
Stojanka Novaković - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Popularnost Stoje Novaković ne jenjava ni posle više od 20 godina karijere. Pevačica se danas podmladila, dobila nadimak „srpska Kris Džener“, a ona otkriva kakav život  je vodila kada je bila na vrhuncu karijere. 

- Ja sam stalno htela da se dokazujem u najboljem svetlu i kada me zovu da gostujem umela sam da izađem zadnja, da dam stvarno maksimum sebe i da pokažem kvalitet i da to što su ljudi platili ja pošteno odradim. I dan danas sam takva, jednostavno nisam nikada umela da dajem sebi za pravo da manje radim jer imam hitove - ispričala je Stoja jednom prilikom.

ATAImages/ A.A.
Stoja

 

Ni u jeku svoje popularnosti nije zaboravila da pomaže drugima i pomogne prijateljima i kolegama da otpočnu sopstvene biznis poslove. 

- Uvek sam se trudila da činim ljudima, bilo ih je baš dosta i dođem da im pevam za džabe. Gostujem za džabe, zaista! Da bi se izvukli, tek su otvorili diskoteku recimo - kaže ona i dodaje: 

ATAImages/ A.A.
Stoja

 

- Đanijevom bratu sam jedno dva puta išla i poklonila nastup kada sam bila najpopularnija, eto da bih mogla da pomognem svom kolegi i njegovom bratu. Nisam tada vodila računa da li to treba, jednostavno tako sam osetila i uradila - rekla je Stoja u emisiji "Iz profila".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike