Sve o Vaskezovoj - Depovoj advokatici za koju se sumnjalo da mu je i devojka: Rasprava s Amber „dolila ulje na vatru"!

22.05.2022

10:07

0

Još kad su fotografisani kako se grle, pojedini strani mediji su počeli da bruje o novoj ljubavi

Sve o Vaskezovoj - Depovoj advokatici za koju se sumnjalo da mu je i devojka: Rasprava s Amber „dolila ulje na vatru"!
profimedia-0686296001 - Copyright Profimedia

Dok većina s jedne strane advokaticu Amber Herd smatra, između ostalog, „gradskom tračarom", s druge se za Kamil Vaskez, koja brani Džonija Depa, veruje da je ona i nova devojka poznatog glumca. Iz tog razloga se, osim o drami nekadašnjih supružnika, „preko bare" gotovo svakodnevno piše o detaljima iz njenog života, ne bi li se dokazalo i u kakvom u zaista odnosu njih dvoje.

Dep je sa svojim timom vremenom ostvario izuzetno prisan odnos, a pošto je još i „upecan" u zagrljaju Vaskezove, ona je preko noći postala - senzacija.

Vaskezova i Dep se grle u sudici, Profimedia
 

Ko je Kamil?

Mlada advokatica iz Kalifornije već izvesno vreme „drži" punu pažnju javnosti, kao „lepotica koja brani Pirata s Kariba". Sa svojih 37 godina postala je i jedna od glavnih aktera čitavog „šoua", posebno posle rasprave s Herdovom, koja se odvila jednom prilikom u sudnici tokom ispitivanja (a koja je, u stvari, bila skoro pa i neizbežna zbog prirode slučaja).

Na TikToku je zbog istog postala zvezda - u dva minuta snimka je toliko puta prekinula branioca glumice zbog prigovora, da je na kraju „zaradila" isprva 27 miliona pregleda.

 

@news.com.au I need my own #CamilleVasquez, objecting to all my responsiblities throughout the day✋💁 #amberheard #johnnydepp #deppvsheard ♬ original sound - vermilllixn

 

Rođena je u San Francisku i dete je kubanskih i kolumbijanskih roditelja. Diplomirala je na Univerzitetu Južne Kalifornije 2006. godine a 2010. i na „Southwestern Law-u" u ​​Los Anđelesu. Poslednje četiri godine je provela u saradnji sa „Brown Rudnick-om", koju je Džoni sada unajmio.

Kad su je paparaco fotografi ispred sudnice jednom prilikom upitali da li je u vezi s Depom, ona se samo nasmejala i zabacila kosu. Nešto zatim pročulo se kako je već neko vreme u ljubavi s prodavcem nekretnina iz Britanije, ali javnost i dalje sumnja da je ipak sa Džonijem.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike