Dramatična reakcija Herdove na Depov TikTok! „Samo neka on napreduje, a ženska prava?!" (VIDEO)

08.06.2022

12:05

0

Novi potez bivšeg joj se nimalo ne dopada i to ne krije, baš kao i nezadovoljstvo presudom

Dramatična reakcija Herdove na Depov TikTok! „Samo neka on napreduje, a ženska prava?!" (VIDEO)
profimedia-0684630858 - Copyright Profimedia

Glumac Džoni Dep je neposredno po završetku suđenja s bivšom ženom i koleginicom Amber Herd otvorio TikTok. Za samo dan, tamo je uspeo da prikupi i više od pet miliona pratilaca, a prvi snimak je tek privukao veliku pažnju javnosti.

Amber se to, međutim, uopšte ne dopada. Osim što je nezadovoljna presudom u njegovu korist, smatra da je „to što on očito napreduje velika nepravda, jer za to vreme ženska prava idu unazad".

- Svim mojim najdragocenijim, odanim i nepokolebljivim fanovima. Bili smo svuda zajedno, sve smo zajedno videli. Zajedno smo išli istim putem. Zajedno smo uradili pravu stvar, samo zato što vam je stalo. A sada ćemo svi zajedno krenuti napred. Vi ste, kao i uvek, moji poslodavci i još jednom sam nemam drugi način da vam zahvalim, osim samo da vam kažem hvala. Pa hvala. Moja ljubav i poštovanje - poručio je Džoni i potpisao se inicijalima u okviru pomenutog snimka, na kom se vidi kako laganim korakom prolazi kroz masu ljudi koji ga podržavaju.

Ubrzo nakon ovoga, Amber se oglasila preko svog portparola, prenose strani mediji.

Amber Herd Youtube screenshot, Global news
 

- Dok Džoni Dep kaže da ide napred, ženska prava idu unazad. Presuda je poručila žrtvama porodičnog nasilja da treba da se boje da se zauzmu za sebe i progovore - glasi njeno mišljenje, piše „People".

Podsetimo, Džoni je na sudu dobio tužbu za sve tri tačke, dok je u korist Amber presuđeno samo u jednoj. Zato, ona glumcu treba da isplati 15 miliona dolara odštete koje tvrdi da nema, dok on njega treba da dobije dva miliona.

 

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike