Jahorina otvara letnju sezonu velikim festivalom: Spektakl za pamćenje prirediće Ceca i Lukas!(FOTO)

10.06.2022

12:00

0

Autor: Marija Mitić

Svoje koncerte imaće i mnogi drugi izvođači

Jahorina otvara letnju sezonu velikim festivalom: Spektakl za pamćenje prirediće Ceca i Lukas!(FOTO)
ceca lukas - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Letnju sezonu na planini Jahorina otvoriće festival "Jahorina Hot", koji će okupiti brojne regionalne zvezde. Ovaj spektakularan događaj biće održan od 1. do 3. jula i predstavlja najbolji spoj hedonizma, odmora i turizma.

Prvog dana nastupiće grupa "Nervozni poštar", kao i svetski poznati di-džej Umeka, ali i Dejan Milićević, dok će već narednog dana nastupiti dečiji hor "Čarolija", na čelu sa Leontinom Vukomanović. Ovaj festival organizatori su posvetili svojim ambasadorima - deci, pa će tako biti brojnih zanimljivosti i organizovanih aktivnosti za mališane.

Na ovoj planini naći će se brojne zvezde sa naše estradne scene, između ostalih Aca Lukas koji će posetioce zabavljati drugog dana u večernjim časovima. Istog dana gosti Jahorine uživaće i u dobro poznatim hitovima grupe S.A.R.S., a za kraj “HOT Jahorina” manifestacije, u petak, 3. jula, zakazan je koncert Svetlane Cece Ražnatović.

Ovom spektaklu će prethoditi nastup Kikija Lesendrića i "Pilota" ispred "Olimpijskog bara".

Iz OC “Jahorina” pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže ovom trodnevnom spektaklu i od mnogobrojnih pripremljenih aktivnosti izaberu svoj način da se zabave, opuste i uživaju na olimpijskoj planini.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike