Mili ne želi nikakvu dalju saradnju sa Cecom: I ovo je previše (VIDEO)

09.06.2022

11:53

0

Iako fanovi ističu da su Milić i Ražnatovićka odličan tandem i da prave samo hitove, kompozitor odbija da u narednom periodu bilo šta radi za pevačicu

Mili ne želi nikakvu dalju saradnju sa Cecom: I ovo je previše (VIDEO)
mili-ceca-raznatovic1 - Copyright Printscreen/Zvezde Granda

Kompozitor Aleksandar Milić Mili dugi niz godina je sarađivao sa Cecom Ražnatović, a albumi na kojima je on radio apsolutni su hit. Međutim, kako je došlo do nesporazuma i nepoštovanja među njima, Mili i Ceca su završili na sudu, a od njihove dalje saradnje, po svemu sudeći nema ništa. 

Danas su se oboje pojavili na snimanju nove emisije „Zvezde Granda“, gde su bile prisutne medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam. To je i bila izvrsna prilika da kompozitora upitamo da li planira da nastavi saradnju sa Cecom, budući da su poruke njihovih fanova preplavile društvene mreže. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandar Milić Mili, Ceca Ražnatović

 

Njihovi obožavaoci pišu da su Ceca i Mili odličan tandem, ali kompozitor odbija da u narednom periodu bilo šta radi za Ražnatovićku. 

24sedam/Goran Sivački
Aleksandar Milić Mili

- Bilo je tu devet albuma, preko 80 pesama koje sam ja radio. Mi smo zaokružili priču sa „Ušćem 2“. Ne bih rekao da ćemo sarađivati, i ovo je previše - kazao je kompozitor za 24sedam.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike