Zavladao novi trend među pevačima - novinari im više nisu bitni! Posle Kaće Grujić i Ceca drska prema sedmoj sili (FOTO)

09.06.2022

12:53

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je stigla na snimanje "Zvezda Granda" vidno neraspoložena, pa je bila neprijatna prema prisutnim medijima koji su došli da isprate snimanje polufinalne emisije

Zavladao novi trend među pevačima - novinari im više nisu bitni! Posle Kaće Grujić i Ceca drska prema sedmoj sili (FOTO)
Ceca Ražnatović (1) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevačica Ceca Ražnatović pojavila se danas na snimanju nove emisije muzičkog takmičenja Zvezde Granda, ali nije bila raspoložena da priča sa okupljenim medijskim ekipama, što i ne bi bio problem da se novinarima obratila prijatnim tonom.

Novinari i fotoreporteri, mesecima prate ovaj šou koji se organizuje u Košutnjaku, a članovi žirija uglavnom pre snimanja daju izjavu ili makar ispoziraju, što je ovog puta takođe bilo teško, bar kad je reč o Ceci.

Kada se Ražnatovićka pojavila, nju je obezbeđenje sačekalo kod džipa u kom se dovezla, a kada su je zamolili za izjavu, ona se skoro brecnula s leđa, kao da su mediji došli greškom, i drsko odgovorila:

- O čemu? Ma ni vi ne znate šta ćete da me pitate - rekla je ona i dalje bez reči ušla u studio.

Inače, otkako je njena ćerka Anastasija u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, pevačica kao da izbegava direktan susret sa medijima, pa je možda i to jedan od razloga što se ovako ponela, što ne umanjuje činjenicu da neko treba da bude profesionalan. Jedino kada je Ceca poslednji put odgovarala na grupne izjave novinara, otkako je Anastasija u novoj vezi, bilo je na rođendanu njene ćerke gde se kratko obratila medijima.

Ovaj trend, izgleda je zavladao na estradi, tačnije na relaciji pevači i novinari, pa je tako skandal nedavno izazvala i Katarina Grujić.

Podsetimo, ona je pre tačno nedelju dana bila neprijatna prema medijskim ekipama koje je sama pozvala da isprate njenu svadbu sa Markom Gobeljićem.

Njeno lično obezbeđenje primitivnim rečnikom teralo je medijske ekipe, a nije našla za shodno ni da stane da odgovori na nekoliko pitanja.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike