Rebel Vilson sada voli žene: Pronašla sam svoju princezu (FOTO)

09.06.2022

19:24

0

Glumica je u 42. godini obavestila javnost da je započela ljubavnu vezu sa osobom istog pola

Rebel Vilson sada voli žene: Pronašla sam svoju princezu (FOTO)
Rebel Vilson - Copyright Dodela BAFTA nagrada 2022./Profimedia

Rebel Vilson je iznenadila pratioce na društvenoj mreži Instagram, kada je obavestila sve da je ponovo zaljubljena. Ono čime ih je iznenadila jeste činjenica da je započela romansu sa ženom.

Glumica je izgledala presrećno dok je pozirala sa svojom devojkom Ramonom Agrumom, a uz fotografiju je ostavila i poruku kojom je mnoge raznežila.

- Mislila sam da sam tražila svog Dizni princa, ali možda je ono što sam sve vreme želela zapravo Dizni princeza - napisala je glumica i dodala haštag "ljubav je ljubav", te emotikone srca i duge. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Vilsonova se nedavno pohvalila i da je u poslednje vreme izgubila više od 75 kilograma, te sad rado pokazuje svoju mršavu i zategnutu figuru. 

Do sada, osim objave na Instagramu, Rebel se nije oglašavala više, ali je poznato da je njena devojka modna dizajnerka i vlasnica modnog brenda. 

Profimedia
 

Nije poznato kada su započele vezu, ali kako prenose strani mediji, one su u februaru viđene na "Super Boulu", a nakon toga se Ramona pridružila Rebel početkom marta na proslavi njenog rođendana u Meksiku.

Poslednji dečko sa kojim je Rebel potvrdila vezu bio je Džejkob Buš. Oni su počeli da se zabavljaju neposredno pre izbijanja pandemije koronavirusa, a kao par su se pojavili na crvenom tepihu u Monaku. No, vezu su okončali u februaru prošle godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike