Zarađuješ milione dolara kao smešna debela devojka: Tim Rebel Vilson se protivio njenom mršavljenju

08.12.2021

13:55

0

Glumica ističe da je u njenoj akciji skidanja viška kilograma u prvi mah nisu podržali saradnici jer su se pribojavali da neće imati uspeh kao „debeljuca“

Zarađuješ milione dolara kao smešna debela devojka: Tim Rebel Vilson se protivio njenom mršavljenju
profimedia-0646975480 - Copyright Profimedia

Glumica Rebel Vilson oduvek je kuburila sa kilogramima, a neretko je zbog istih dobijala uloge „duhovite buckaste devojke“. Tako ju je publika i zavolela, a kada je glumica rešila da skine višak, njen tim saradnika se usprotivio tome. 

Pre nekoliko godina, Rebel je krenula u akciju mršavljenja, a ceo poces je dokumentovala i podelila na društvenim mrežama. Iako je dobila brojne pohvale, ova odluka se u prvi mah nije dopala njenim saradnicima, koji su se pribojavali da će to uticati na ostatak njene karijere.

Profimedia
 

- Oni su bili začuđeni. Rekli su mi: „Zašto, zašto bi to htela da uradiš? Zarađuješ milione dolara kao smešna debela devojka“- prisetila se Rebel.

Rebel objašnjava je veoma teško ugoditi holivudskim čelnicima koji su na početku karijere zahtevali od nje da smrša kako bi dobila ulogu. 

Profimedia
 

 

- Kad sam tek započela profesionalnu glumačku karijeru, agenti bi me pogledali i samo rekli: „Nema šanse“, jer sam imala višak kilograma. A ja sam bila kao: „Znate šta? Od onog što smatrate nedostatkom, iako ne mislim da je to nedostatak, stvoriću svoju uspešnu priču“ - ispričala je australijska glumica za strane medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike