Uz fotografiju sa Đokovićem priznala sve! Rebel Vilson detaljno o teškom životnom periodu (FOTO)

24.08.2021

06:15 >> 07:48

0

Kad sam videla kako sam izgledala, zaprepastila sam se... A Novak je, inače, mnogo dobar čovek, ističe glumica

Uz fotografiju sa Đokovićem priznala sve! Rebel Vilson detaljno o teškom životnom periodu (FOTO)
Rebel Vilson - Copyright Profimedia

Rebel Vilson nedavno je na svom instagram profilu podelila zajedničku fotografiju sa našim teniskim asom Novakom Đokovićem, pa se ujedno osvrnula na to kroz šta je sve prošla od trenutka kada je ta fotografija nastala do danas po pitanju zdravlja. Kako je objasnila, tada joj je bilo najteže, ali ne krije koliko je ponosna na sebe zbog svega što je uspela da promeni nabolje i u potpunosti okrene novi list.

– Okej, inače na objavama izgledam mnogo bolje, sređenije, ako ništa drugo… Ali pronašla sam ovu staru fotografiju, slučajno, među silnim nekim mejlovima i kroz glavu mi je samo „protrčala” misao: „Au…” – počela je ona, pišući o fotografiji za koju je ispozirala sa Noletom.

Pročitajte još:

– Sećam se, zdravlje mi je tad bilo ozbiljno narušeno. Bila sam deblja nego ikad, hranila sam se gotovo isključivo nezdravo. Jer hrana mi je bila velika pomoć i inače u teškim životnim trenucima – istakla je ona, govoreći o vremenu kada je izgubila voljenu osobu, pa se nosila s velikim bolom.

„Tada mi je preminuo otac…”

– Moj tata je tada umro. Srčani udar. Bilo je tako tužno. Nisam imala posebno visoko mišljenje o sebi niti sam sebe cenila, a trebalo je. Zanimljivo je što se smejem na ovoj fotografiji i trudim se da budem aktivna. A bilo mi je mnogo loše i tugovala sam – iskrena je bila ona, ali se nije tu zaustavila.

– Gledam tu devojku i ponosna sam na sve što je uspela da postigne, da se promeni. Tako da sam ovim htela da poslužim kao primer i budem podrška svima koji se bore s viškom kilograma, izgledom uopšte, ali i zdravljem, te onima koji „hrane svoje emocije”. Znam kako vam je – zaključila je glumica, ističući da za promene ovog tipa nikad nije kasno, jer „čovek uvek treba da teži tome da bude što bolja verzija sebe”.

– Ovo nije takmičenje, ovde je pitanje poštovanja. Ako ovo čitate, želim vam da budete nasmejani i aktivni i da nastavite da se trudite. Volim vas – dodala je i emotikon poljupca Vilsonova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike