Odveo me je u sobu i skinuo pantalone! Rebel Vilson otkrila detalje traumatičnog iskustva na snimanju seta

20.05.2022

23:39

0

Glumica je objasnila da je kasnije saznala da su postojale i druge žene koje su doživele neprijatnost kao i ona, a da je za sve kriv, isti tip

Odveo me je u sobu i skinuo pantalone! Rebel Vilson otkrila detalje traumatičnog iskustva na snimanju seta
Profimedia

Glumica Rebel Vilson, godinama je sebe gušila čuvajući tajnu da je na snimanju seta doživela neprijatnost od kolege. 

- Pozvao me u sobu i svukao pantalone - priča Rebel, prisećajući se situacija kada joj je kolega pred prijateljima zatražio da izvede razvratan čin, o čemu je već prošle godine donekle i pričala.

Dodela BAFTA nagrada 2022./Profimedia
Rebel Vilson

 

- Bilo je grozno i ​​odvratno. I ponašanje posle, sve je to bilo pre #MeToo pokreta, gde su na neki način pokušali da unište i mene i moju karijeru. Da se to dogodilo nakon #MeToo-a, onda sam jednostavno mogla da ih razvalim - govori ona, ističući da je morala da se zauzme za sebe:

- Budući da sam advokat, dokumentovala sam to i nazvala sam svog predstavnika. Zato sada imam neke stvari u pisanom obliku o tome šta se dogodilo - kazala je Vilsonova i istrajala u svojoj nameri da sve obelodani:

- Definitivno sam se pobrinula da ljudi iz industrije saznaju šta mi se dogodilo - kaže Rebel. 

Profimedia
Rebel Vilson

 

Prisećajući se tog vremena, stalno se preispituje, zašto je ostala u toj groznoj situaciji, terajući sebe da prevaziđe probleme, ostane profesionalna i završi sa snimanjem filma.

- Sada to više nikada ne bih učinila. Mislila sam da je čak i žalba mojoj agenciji veliki korak. I žaliti se studiju. Međutim, saznala sam da sam već četvrta osoba koja se žalila na tog tipa. Takvo odvratno ponašanje, ali mnoge žene prošle su mnogo gore. Kada bi se to ponovilo, verovatno bih se još više zauzela za sebe i to prvenstveno zbog hrabrosti drugih žena - zaključuje Vilson za People. 

Bonus video: 

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti