Reč majke pokojne jutjuberke: Ne lažite, nikome nisam zabranila, na sahranu je mogao da dođe ko je hteo (FOTO)

15.12.2021

08:16

0

Kristina Kika Đukić sahranjena je 14. decembra na groblju Lešće, u Beogradu

Reč majke pokojne jutjuberke: Ne lažite, nikome nisam zabranila, na sahranu je mogao da dođe ko je hteo (FOTO)
kika đukić goran sivački (5) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Majka tragično preminule jutjuberke Kristine Đukić, Nataša Đukić Veličković, oglasila se na svom Instagramu posle najtežeg dana u životu. U potresnoj poruci, zahvalila je svima koji su došli na sahranu, izjavili saučešće i uputili Kiki poslednje zbogom, a posebno najmlađim fanovima njene ćerke koji su pobegli iz škole da bi joj rekli kako im je njena Kristina ulepšala detinjstvo. 

Đukićeva je sahranjena na groblju Lešće u Beogradu, 14. decembra u popodnevnim satima. Na večni počinak je ispraćena uz pesmu „Kristina", koju izvodi grupa „Divlji kesten". 

- Hvala svima na izjavama saučešća, a ponajviše onim malim divnim klincima koji su pobegli iz škole kako bi mi rekli da im je ona ulepšala detinjstvo - počela je ona u okviru svojih storija, a uz fotografiju ćerke. 

Zatim se osvrnula na izvesne komentare kako je ona nekome zabranila da dođe na sahranu. Veoma jasno je istakla da je u pitanju - laž.

- Ko god je hteo, mogao je da dođe, a ko nije, znači da nije ni želeo, i neka ne lažu kako sam im ja to zabranila, jer ja to nikome nikada nisam rekla, i zato ne izmišljajte više i prestanite da lažete. Ko hoće, nađe način, ko neće, nađe izgovor - zaključila je Nataša. 

Instagram screenshot Nataša Đukić Veličković
 

Istu fotografiju s tekstom uvrstila je i među svoje Instagram objave, bez potpisa. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike