Potresna fotografija sa groba Kike Đukić: Sestra se oprostila od gejmerke (FOTO)

14.12.2021

20:01

0

Neutešna, Ivana je uputila poslednji pozdrav Kristini

Potresna fotografija sa groba Kike Đukić: Sestra se oprostila od gejmerke (FOTO)
kika đukić1 - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Dvadesetjednogodišnja jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić sahranjena je danas na groblju Lešće, gde su se porodica i najbliži prijatelji oprostili od nje.

Skrhana bolom, Kikina sestra Ivana se oglasila pošto je gejmerka sahranjena. Naime, dok se opraštala od nje, Ivana je fotografisala grobno mesto svoje sestre koje je bilo prekriveno vencima i cvećem, pa joj uputila poslednji pozdrav. 

Instagram printscreen/ivelickovic3
 

- Anđele moj, sad si na lepšem mestu - napisala je ona na Instagram storiju uz fotografiju sa groblja.

Podsetimo, Kristina Kika Đukić, tragično je preminula u noći između 8. i 9. decembra, a njeno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u kom je živela. Rođena u Beogradu, 25. jula 2000. godine, a javnost je o smrti mlade jutjuberke obavestila njena prijateljica, influenserka Laura Tešanović. Policija i tužilaštvo rade na osvetljavanju slučaja, a Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase saslušan je u prostorijama Odeljenja za Viskotehnološki kriminal MUP-a. 

Sahrani su prisustvovali mnogobrojni prijatelji, rodbina ali i jutjuberi i influenseri među kojima su Andrija Jovanović, Stefan Janković, kao i Ana Lazarević.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike