Skinula se Milica Todorović! Ravan stomak, obline za desetku, a po zadnjici se tek vidi koliko vežba! (FOTO)

08.06.2022

12:44

0

Pevačica je otputovala u Egipat i pokazala vitku liniju

Skinula se Milica Todorović! Ravan stomak, obline za desetku, a po zadnjici se tek vidi koliko vežba! (FOTO)
milica todorovic -07102021-0104 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milica Todorović otputovala je na godišnji domor u Egipat, u letovalište koje je prošle godine ostavilo jak utisak na nju, a tada je prvi put pokazala i liniju nakon što je smršala.

U otprilike isto vreme kao i 2021. godine, Todorovićeva je ponovila fotografije sa pomenute lokacije, u kupaćem kostimu, ali ovog puta prizor je drugačiji i ništa manje izazovan.

Pevačica je još smršala, a nakon brojnih treninga jasno je i da je zategla mišiće. I ne samo da se pohvalila vitkom linijom, već je potpuno zagolicala maštu svojim muškim fanovima, jer je rukom ukazala na svoj svaki deo tela.

- Ovo mi je treći put da idem u Egipat, prvi put sam bila pre deset godina s tadašnjim dečkom Radetom Kovačevićem. Sećam se da su mu nudili 12 kamila za mene, bili su u šoku. Mi smo se prvi put sreli s tim, a kod njih je to normalno - ispričala je Milica prošle godine.

Potpuno ravan stomak, ipak, pokazuje da je Milica u top formi, a kako stvari stoje, model kupaćeg koji je odabrala dobro joj stoji. Pevačica je sada pozirala ispred ogledala i napravila nekoliko snimaka u hotelskoj sobi, pa uočite razliku između prošlog i ovog leta. Na kojoj vam je Todorovićeva zgodnija?

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike