"Najčešće se konsultujem sa sobom": Milica Todorović se po jednoj stvari razlikuje od mnogih koleginica

22.04.2022

21:39

1

Pevačica je uvek bila iskrena i otvorena, pa tako i kada je jedna posebna tema u pitanju

"Najčešće se konsultujem sa sobom": Milica Todorović se po jednoj stvari razlikuje od mnogih koleginica
Milica Todorović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Milica Todorović spada u red jedne od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, a iako je izgled u njenom poslu bitan, ona tvrdi da uopšte ne prati trendove.

Kako kaže, smatra da svako treba da ima svoj stil.

- Smatram da svako treba da fura svoj fazon! Ja se, recimo, i ponašam i oblačim onako kako se osećam u datom trenutku. Naravno da se pri tome trudim da sve bude ukombinovano kako treba. E, sad, da li je to u trendu ili nije - obično se ispostavi da jeste - ističe ona.

24sedam/Goran Sivački
 

Kada je garderoba u pitanju, Milica je otkrila sa kim se najčešće konsultuje.

- Najčešće se oko garderobe konsultujem sama sa sobom (smeh). Naravno, pravim razliku između scenske i garderobe koju privatno nosim. Kada biram komade za scenu, pitam za savet svog frizera Stevana, jer on voli modu i razume se u to šta je u trendu. Nekad tako, a nekad baš sve sama osmislim. U izuzetnim prilikama tražim mišljenje nekog stiliste - kaže ona, pa dodaje:

- Najlepše se osećam kada sam u patikama i trenerci, a ako, na primer, idem u šetnju, onda su tu majica, farmerke i opet patike. U dnevnom izdanju ne možete me videti na štiklama. Za scenu biram haljinice, koje u poslednje vreme baš obožavam da nosim, i to uske, iznad kolena. Nikada ne bih obukla nešto što je degutantno, recimo mini suknju, a otkriven stomak…Treba imati neku granicu i meru u svemu. Isto tako, ne bih se pojavila negde preterano nakinđurena, sa nekim neukusno okačenim nakitom po sebi.

ATAImages/ A.A.
 

Međutim, kada je kosa u pitanju, tu se ne igra.

- Kosu prepuštam mom frizeru! Čovek najbolje zna svoj posao. Meni se to sviđa, a kad mi se nešto ne sviđa, kažem.. S obzirom na sve što ovako plava boja iziskuje za održavanje, nastojim da koristim preparate koji se preporučuju za negu i regeneraciju. Imam profesionalne šampone i pakovanja. Uvek sa sobom nosim profesionalne četke i fen, za slučajeve kada mi frizer nije pri ruci. Tada umem i sama da se isfeniram - iskrena je pevačica, piše "Grand Online".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike