Senida i Milica Todorović se posvađale: Lepo sam je zamolila, ali me je odbila!

18.02.2022

12:01

0

Autor: Marija Mitić

Da kolegijalnosti i ljubaznosti ponekad izostane među poznatim ličnostima, dokazala je i nova čarka koja je nastala između dve pevačice

Senida i Milica Todorović se posvađale: Lepo sam je zamolila, ali me je odbila!
Senida Milica Todorović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Da kolegijalnosti i ljubaznosti ponekad izostane među poznatim ličnostima, dokazala je i nova čarka koja je nastala između Milice Todorović i Senide Hajdarpašić.

Naime, kako je Senidina nova pesma "Behute" postala hit, na svojim nastupima je poželela da je peva i Milica, koja je od njene menadžerke zatražila originalnu matricu kako bi što bolje zvučala. Međutim, Senida i njena menadžerka su prema rečima Todorovićeve ostale "gluve" na ovu "molbu".

ATAImages/ G.G.
Senidah

- Muzika se menja i dolazi nešto novo, a publiku ne možeš da prevariš. Meni se sviđa pesma od Senidah "Behute". Spremila sam večeras da je pevam. Ona nije htela da mi da matricu za ovu pesmu i sad je javno pitam: "Zašto?" - priznala je Milica za Kurir, pa dodala:

- Ni ne znam se sa ženom. Nije mi jasno. Želim da pevam njenu pesmu. Zamolila sam kuma Stevu Anđelkovića da zove njenu menadžerku. Dobila sam odgovor da ona ne daje matrice - zaključila je Milica.

24sedam/Goran Sivački
Milica Todorović

Inače, većina kolega izlazi u suret dugim pevačima kada su ovakve stvari u pitanju jer i njima ide u prilog da im se pesma promoviše i po tuđim nastupima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike