Aca Lukas i njegov producent podneli tužbu protiv čelnika RTS, ali i žirija "Pesme za Evroviziju '22"! (FOTO)

16.03.2022

13:03

2

Kako tvrde, pevač je oštećen na nedavno održanom festivalu

Aca Lukas i njegov producent podneli tužbu protiv čelnika RTS, ali i žirija "Pesme za Evroviziju '22"! (FOTO)
aca lukas - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Festival "Pesma za Evroviziju '22" je završen pre skoro dve nedelje, ali o njemu ne prestaje da se priča. 

Aca Lukas je sada rešio da poravna račune, kako sa Oliverom Kovačević, urednicom zabavnog programa RTS i Draganom Bujoševićem, generalnim direktorom, tako i sa stručnim žirijem koji su činili u finalnoj večeri Neda Ukraden, Tijana Milošević, Una Senić, Željko Vasić i Vladimir Nikolov.

24sedam/Nenad Vujanović
 

Naime, Lukas i njegov menadžer Saša Mirković podneli su tužbu protiv svih gore navedenih, a uvidom u istu može se videti zbog čega ih je tužio.

- U periodu od 3. marta do 5. marta 2022. godine Dragan Bujošević kao direktor RTS-a i Olivera Kovačević kao zabavni urednik RTS-a i Željko Vasić, Milošević Tijana, Una Senić, Vladimir Nikolov i Neda Ukraden kao članovi žirija, na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" uticali na ishod rezultata takmičenja i to na taj način što su članovi žirija po nalogu generalnog direktora RTS-a Dragana Bujoševića i glavne urednice zabavnog programa RTS-a Olivere Kovačević nisu glasali za učesnika takmičenja ovde oštećenog Aleksandra Vuksanovića, koji je nastupao pod pseudonimom Aca Lukas, a sve to iz ličnih razloga i nesuglasica koje postoje između prijavljenih Dragana Bujoševića i Olivere Kovačević i oštećenog Aleksandra Vuksanovića, dok su prijavljeni Olivera Kovačević i Dragan Bujošević uticali na glasove dobijene od strane publike, slanjem SMS poruke, na taj način što su objavili lažne rezultate glasanja, imajući u vidu da je glasanje bilo neregularno - piše u tužbi. 

24sedam
 

Kako se može videti, Lukas tvrdi da su Olivera Kovačević i Dragan Bujošević uticali na ishod rezultata na festivalu "Pesma za Evroviziju '22" na kom je pobedu odnela Konstrakta numerom "In corpore sano". 

24sedam/D.B.
 

Lukas i njegov menadžer su u tužbi istakli da je stručni žiri radio po nalogu generalnog direktora RTS i urednice zabavnog programa RTS, te da zbog toga oni nisu glasali za njega, ali i da nije tačan broj SMS glasova koje je pevač dobio za svoju pesmu "Oskar".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike