Andreana otkrila šta se dešavalo na svadbi u jeku skandala: Katarina se jako iznervirala!

07.06.2022

12:33

0

Autor: Marija Mitić

Čekićeva progovorila i o sudskom sporu koji vodi sa Sašom Lazićem

Andreana otkrila šta se dešavalo na svadbi u jeku skandala: Katarina se jako iznervirala!
kkk - Copyright ATAImages/ A.A.

Pravi skandal nastao je na venčanju Katarine Grujić i Marka Gobeljića, 2. juna, kada su brojni mediji, koji su inače bili pozvani na ovaj događaj, zbog nepoštovanja od strane mladenaca napustili teren. Novopečeni mladenci tada nisu ispoštovali prethodno dato obećanje i dogovor, a to je da će novinarima, kojih je bilo preko 50, što ispred Kaćine kuće, crkve, te hotela gde se održavala svadba, dati izjave i fotografisati se, nakon čega su oni verodostojno o svemu tome obavestili javnost. 

Katarinina kuma, Andreana Čekić, kaže da su mladu na svadbi pogodili ovi napisi, koje je tada videla.

24sedam/D. Božović
Andreana Čekić, Katarina Grujić

- Kad smo konačno seli za mladenački sto, kad su svi gosti došli ona se jako iznervirala, kaže: ''Kumo, pogledaj ovo''. Iznervirala se jako, ali to je trajalo pet minuta, neće na dan svoje svadbe o tome da razmišlja. Ali naravno da te stvari ne prijaju nikome - rekla je Čekićeva u emisiji ''Premijera", koja poput svojih kumova takođe nije želela ni da stane da ispozira brojnim fotografima na svadbi, niti da da izjavu.

Inače nimalo ne čudi što se Kaća iznervirala jer je to bio prvi put da se dogodi takvo nepoštovanje medija koje je prouzrokovalo povlačenje novinara sa terena, kao i izveštavanje o svemu što ih je tog dana zadesilo.

Antonio Ahel/ATAImages
Kaću i Gobelju čuva obezbeđenje

Andreana se takođe osvrnula i na zakazano suđenje koje je imala upravo tog dana, sa kompoziorom Sašom Lazićem, oko pesme "Cipele".

- Ja sam poslala svoju advokaticu koja ima punomoćje da me zastupa. Apsolutno nikakve veze što se ja nisam pojavila. Moja advokatica je bila na vrhuncu zadatka, imaćemo mi još ročišta, to će sigurno trajati. Na sledećem ročištu ću se sigurno pojaviti, jer imam potrebu da kažem šta se tu dešava, ali bilo mi je draže da kumujem tog dana, nego da se pojavim tamo - kaže pevačica koja za kraj otkriva i kakvo mišljenje ima o koleginici Aleksandri Bursać, koja je prepevala ovaj veliki hit.

24sedam/D. Božović
Andreana Čekić

- Nemam ja šta ružno da kažem što se nje tiče, nismo se nikad mi družile, ali pokvarilo mi se mišljenje. Mogla je da me nazove da mi kaže da je dobila ponudu da presnimi tu pesmu, a ne tako... Ja bih onda to razumela - poručila je Andreana.

Podsetimo, Katarina i Marko su ispred Hrama Svetog Save ignorisali novinare i nisu želeli da daju izjave niti da se fotografišu, već je pevačica rekla da će to obaviti ispred hotela. Ipak, to se nije dogodilo ni tamo, a mladenci su bez reči prolazili pored novinara, skrivajući se iza brojnog obezbeđenja, koje je pritom i teralo i šikaniralo novinare. Više o svemu tome pročitajte OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike