Severina pozvala Hrvate da izađu na protest: Večeras je dosta!

12.05.2022

16:31

1

Autor: Marija Mitić

U protestnu šetnju izaći će i sama pevačica

Severina pozvala Hrvate da izađu na protest: Večeras je dosta!
Severina Vučković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

U gradovima širom Hrvatske održaće se večeras protesti u znak podrške Mireli Čavajdi, kojoj je uskraćeno pravo na prekid trudnoće.

Pevačica Severina Vučković apelovala je na sve građane da izađu u protestnu šetnju, kao što će učiniti i ona.

 - Okupacija neke ženetine, koja se pojavila niotkud i godinama maršira gradovima, večeras je napokon gotova. Večeras je DOSTA osobe "Ž" koja javno, a ministar i lekari tajno, rade protiv ŽENA i ZAKONA. Dosta je njene SEKTE i svih njenih sledbenika, koji bez emocija, empatije, ljudskosti i saosećanja zagovaraju (suprotno svom nazivu) ono što nema veze sa životom - napisala je pevačica na društvenim mrežama, pa je dodala:

Printscreen Facebook/ Severina
Objava Severine na Fejsbuku

Večeras PRAVDA za Žene, Kćerke i Unuke. DOSTA je - poručuje pevačica.

Podsetimo, Severinu je uznemirio slučaj trudnice Mirele Čavajde koja je saznala da njena beba ima tumor, dok je njena prijateljica Ivana Paradžiković apelovala da joj se pomogne. 

Severina se ovim povodom obratila hrvatskom ministru zdravlja Viliju Berošu, direktnim obraćanjem na Instagramu pre par dana.

- Vili, žena nije junica! Ministar zdravlja krši zakone ove zemlje. Šef Petrove bolnice i dekan zagrebačkog Medicinskog fakulteta ignoriše zakone ove zemlje. Niti jedan ne govori o ženi, njenom stanju i njenom pravu zagarantovanim zakonom - napisala je ona između ostalog, a sve pročitajte OVDE!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike